Acer представи нов подсилен лаптоп TravelMate Spin B3 за ползване в училище

1
170
Добави коментар
irenan
irenan

Acer представи нов подсилен лаптоп TravelMate Spin B3 за ползване в училище
В раздел: Фирмени и прес съобщения от Denislav Slavchev (acdc) на 25.01.2021, 339 показвания

 

Acer обяви нов трансформиращ се лаптоп TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) със здравина по военни стандарти, специално проектиран да се ползва в учебните часове. Това е устройство със сензорен екран, Full HD уеб камера и невероятно бърз безжичен адаптер Intel® Wi-Fi 6, който предоставя на учениците всичко, от което се нуждаят, когато са в интерактивни или виртуални класни стаи и използват мултимедийни учебни материали.

Казано иначе, Acer TravelMate Spin B3 е надеждно устройство, което ще преодолее най-често случващите се инциденти при ползване, за да позволи на ученици, родителите и учители да се съсредоточат върху най-важното: учението.

 

Безотказна, продължителна работа

Acer TravelMate Spin B3 работи с най-новите процесори Intel® Pentium® Silver и притежава до 12 часа живот на батерията, което позволява на учениците да го ползват през учебния ден, без да има нужда от зареждане. Здравината по военни стандарти и уплътненията, които абсорбират удари, гарантират, че той издържа натиск със сила до 60 кг и материалите му няма да се износят от интензивната употреба. Механично закрепените клавиши също допринасят за устойчивостта на лаптопа: всеки от тях разполага с малки пластмасови крилца, захващащи се за корпуса при опит за издърпване, което помага да се предпази клавиатурата от палавите детски ръце.

Отчитайки факта, че когато са вкъщи, учениците често похапват и пият вода над компютъра, Acer създаде уникален дизайн, който предпазва лаптопа от умерено като количество[1] заливане с течност. За целта система от улеи отвежда водата от работното пространство към дъното на корпуса, без да намокря вътрешните компоненти. Тъчпадът също е устойчив на намокряне.

 

Антимикробни свойства

Сензорният дисплей на Acer TravelMate Spin B3 е покрит със слой от антимикробно стъкло Corning® Gorilla® Glass[2],[3], специално разработено за потискане развитието на микроорганизми, причиняващи миризми и петна. Освен това, в покриващия слой на клавиатурата, тъчпада и там, където се опират дланите, е вложен сребърнойонен антимикробен агент в съответствие с регулациите BPR и EPA, което намалява значително количеството на широк спектър микроби според изпитанията по протокол JIS Z 2801 & ISO 22196.

 

Съвместна работа, връзка с интернет и портове за свързване

Възможността да се трансформира прави ученето с Acer TravelMate Spin B3 по-забавно и улеснява съвместната работа. След като направят нещо в режим на таблет или лаптоп, учениците могат да покажат своята работа на останалите деца в режим презентация. Устройството може също да бъде поставено като палатка, при което клавиатурата подпира и балансира дисплея, позволявайки на децата да спестят място на бюрото, докато гледат видеоклипове или онлайн лекции. Възможността да се добави дигитална писалка Wacom AES и предната HDR камера с резолюция 5MP дават на лаптопа още повече възможности за ползване.

Освен това, преносимият компютър притежава множество възможности за свързване, което свежда до минимум стреса по време на онлайн обучение. Intel Wi-Fi 6 адаптер осигурява изключително бърза безжична връзка, а разположената на най-подходящото място безжична антена, заедно с технологията 2×2 MU-MIMO, подобрява връзката, когато каналът се ползва от много потребители. Може да се добави по желание адаптер за 4G LTE свързаност, с което учениците ще ползват персонален канал за връзка, както и да останат свързани, с достъп до училищните задачи и приложения в облака, дори когато са извън обхвата на Wi-Fi.

Устройството има напълно функционален порт USB 3.2 Gen 1 Type-C за по-бърз трансфер на данни, RJ45 порт за включване към кабелна компютърна мрежа и HDMI порт за свързване на външен дисплей. Като последен щрих, предният капак на устройството има индикатор за нивото на батерията, което позволява на учителите да разберат с един поглед кои устройства в класната стая трябва да бъдат заредени.

Цени и наличност

Точните спецификации, цени и наличности варират в зависимост от региона. За да научите повече за наличностите, техническите характеристики на продукта и цените за конкретни пазари, моля, свържете се с най-близкия офис на Acer чрез www.acer.com.

–––––––––––––––––––––––––

За Acer:

Основана през 1976 г., днес Acer е една от водещите компании в ИКТ сектора и присъства в повече от 160 държави по света. Компанията е фокусирана върху създаването на свят, където хардуерът, софтуерът и услугите ще се слеят, за да се открият нови възможности за потребители и бизнеса. От услуги, насочени към Интернет на нещата, до гейминг и виртуална реалност, повече от 7000 служители на Acer са посветени на изследвания, дизайн, маркетинг, продажби и поддръжка на продукти и решения, които разбиват бариерите между хората и технологиите. За повече информация посетете www.acer.com.

За допълнителна информация:

Васил Василев

Мениджър „Продажби“

Acer България

[email protected]

[1] До 330 ml вода

[2] Всички антимикробни разтвори, включително Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass, не защитават или предоставят на потребителите никакви преки или косвени ползи за здравето.

[3] Антимикробното решение не е задължително и може да варира в зависимост от модела и/или региона.

Етикети: Acer, TMB311R-32, TravelMate Spin B3