Проблем с наводнено мазе – едно добро решение от Pedrollo

2
258
Добави коментар
virazhtrade
virazhtrade

PLUG & DRAIN е готов за употреба авариен комплект за бързо и ефективно справяне с наводнени гаражи, мазета, сутерени и други, като е в състояние да изпомпа водата до ниво 2 милиметра от дъното.

Комплектът се състои от дренажна помпа, PVC шланг с дължина 15 метра (снабден с бърза връзка), захранващ кабел 10 метра с щепсел Шуко и външен поплавък. Помпата е поместена в практична касета с капак, която освен за съхранение на частите от комплекта, изпълнява и ролята на филтър, като предотвратява засмукването на обемисти отпадъци, които могат да блокират помпата.

В случай на наводнено помещение, поставете PLUG & DRAIN на пода, присъединете шланга към помпата посредством бързата връзка, включете помпата в контакта и изпразнете водата през маркуча. Пластмасовата касета действа, като филтър срещу по-едри частици и позволява да свалите нивото на водата приблизително до 2 см от дъното. За да източите останалата вода, извадете помпата от касетата и я поставете на пода. По този начин помпата ще намали нивото на водата до 2 мм от дъното. Накрая, PLUG & DRAIN може лесно да бъде поставен на рафта, така че да е готов за употреба по всяко време.

Етикети: дренажни