Дневен хороскоп за 07 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
133
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 лунен ден, Луна в Стрелец

Както вчера, така и днес- Луната в Стрелец ще продължи да раздухва огнен ентусиазъм, жаден за приключения и позитивни преживявания.

Няма да ни свърта на едно място, така че по един естествен начин социалната активност ще нарасне, а общуването все така ще е проводник на възможности, интересни, полезни, приятни новини..

Мнозина ще прекарат деня навън, в приятелска компания, пътуванията или общуването с хора извън традиционното обкръжение също ще действа особено зареждащо.

Стрелец винаги ни подтиква да виждаме повече шансовете, а не препятствията, това повдига духа, настроението, само по себе си отключва доза късмет и ние ще усетим това влияние в различна степен.

Благоприятно време за преговори, разяснителни разговори, можем да разчитаме на повече разбиране и т.н.

Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ни…

Овен, Лъв, Стрелец– днес инициативността ви е много висока и повод сами да се превърнете в проводник на позитивни емоции, постигнати цели и т.н. Струва си да изказвате идеи и предложения, вероятността да ги подкрепят определени и важни за вас хора е повече от голяма. По-лесно се справяте с дела, които ви носят удоволствие, свързани са с развлечения, отколкото рутина. Няма да ви липсва внимание, често ще се оказвате в център от събития и ще влияете силно на околните..

Телец, Дева, Козирог– денят може да е натоварен с множество ангажименти, но също и резултатен над средното ниво. Успявате да отхвърлите доста дела и да почувствате вид удовлетворение. Може да ви се наложи да защитавате интересите си или да си изработите стратегия в тази посока, да я обмислите с близките си, така че и следствие на подкрепа, взети решения да спечелите нещо важно за вас. Някой ще получат подарък- буквално или в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– днес няма да ви липсва внимание, напротив- получавате интересни, приятни известия. Денят е подходящ да скрепите партньорските си връзки, важни за вас отношения, ще имате такава възможност. Можете да прекарате цветни и запомнящи се мигове с близките си, особено, ако прекарате деня навън или по един по-нетрадиционен начин, извън рутината. Възползвайте се от положителната аспектация на звездите, за да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива..

Риби, Рак, Скорпион– денят е динамичен, но и доста интересен. Дава ви се възможност да наваксате с дела, които може да са се натрупали в миналото и да са останали все още неразрешени. При необходимост пред вас се оформят варианти за печалба и то в един по-широк смисъл. Подходящо време да действате в посока или да обсъждате с близките си теми, които касаят благосъстоянието ви. Можете да получите подарък, полезна подкрепа, ценете високо хора, които днес застават до вас, това може да означава много…