Модерната поставка за вино – незаменим атрибут от интериора

1
137
Добави коментар
pepimili
pepimili

BLOMUS Стойка за вино ( 9 бутилки ) PILARE

Модерната поставка за вино, както и другите оригинални решения от този род, са се превърнали в незаменими атрибути за всички ценители и любители на благородна напитка. Но, честно казано, обикновените и традиционни стелажи за вино вече са ни омръзнали достатъчно много, затова всеки фен на виното вече се ориентира към покупка на някой по-интересен модел поставка за вино.

Ценителите на красотата и хармонията предпочитат да заложат на нещо, което да ги изненада и удиви със своята оригиналност, а и да се впише перфектно в декора на дома.

А и освен с причудливите си форми и разнообразие от материали на изработка, една съвременна дизайнерска поставка за вино е много по-компактна и удобна в сравнение с другите опции за съхранение на бутилки.

Размерите обикновено са такива, че поставката да може да се използва дори там, където на пръв поглед изглежда, че няма свободно място. Една поставка за вино може да се прикрепи директно към стената или пък да изберете модел, който е свободно стоящ и с който да украсите всеки ъгъл във вашия дом, който си пожелаете.

Елегантната поставка за вино е чудесно допълнение към всяка кухня. С нея бихте могли да създадете интересен декор и в други помещения от дома, където да позиционирате гордо вашия оригинален метод за съхранение на вълшебната напитка. Съществуват разнообразни модели, като бутилките най-често са леко полегнали и създават илюзията, че някой се опитва да ви съблазни да опитате от този еликсир още сега.

При избора на конкретен модел поставка за вино, вземете предвид най-основните неща, като например материала на изработка, който трябва да се впише хармонично в останалата част от вашия жилищен интериор. Обикновено качествената поставка за вино е изработена от дърво или метал, въпреки, че има и много други ефектни предложения. Ако е подбрана правилно, то тя е в състояние да добави още повече визуален интерес и дори да се превърне във фокусна точка, която привлича внимание отдалеч.

Вижте още интересни аксесоари тук: https://artecasa.bg/imported/vip-style/aranzhirane-na-masa/