Дневен хороскоп за 08 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
146
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

27 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог ще ни ориентира към въпроси, които са  ключови за нашия социален статус, репутация, стабилност…Възможно е да ескалират събития, които са показателни за всичко горе-изброено.

Чудесен признак е, ако днес получим морално удовлетворение, предложение, което допринася за по-добро обществено положение, вид подкрепа и т.н., това ще е ясен признак, че се движим в правилна посока и ще можем да надградим успехите си и през идния месец.

Дори и амбициите ни да не са чак толкова големи, пак ще сме склонни да гледаме на случващото се през призма, която изисква практични оценки, сериозно отношение, за да съхраним нещо свое, за да бъдем по-стабилни, успешни..

Денят е подходящ да защитим интересите си, мнозина ще проявят значима воля в тази посока и действително ще успеят. Към настоящия момент се материализират желанията на онези, които демонстрират дисциплина, здраво стъпили са на земята и се осланят на факти, натрупан опит и т.н.

Денят изстудява емоциите, оценките са обективни, а действията в практична, целесъобразна посока.

С каквото и да се захванем днес, то може да се окаже полезно, стабилизиращо…

Днес и утре чуваме важни новини, които пак така касаят- стабилност, чисто финансова, но не само…

Случващото се прилича на развръзка, която все още можем да насочваме днес и утре.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е показателен за кариерното ви развитие, социален статус, финансово състояние. Днес и утре могат да ескалират важни новини, развръзки, които са следствие на зададени вече тенденции. Все още можете да насочвате, така че да защитите интересите си, да спечелите нещо, да подействате позитивно на сигурността си, онова, което имате-общо. От вас се изисква да бъдете обективни, дисциплинирани, да разчитате на натрупан опит, факти. Дребни действия имат широко отражение, изградете си стратегия и ще спечелите нещо значимо или пък ще се освободите от негативни влияния.

Телец, Дева, Козирог–  днес често ще се оказвате в център от събития и внимание, същевременно ще можете да влияете подчертано на околните, можете да разчитате и на известна опека от страна на важни, влиятелни хора или стечение на обстоятелствата. Все пак случващото се не е случайно, а следствие на тенденции, които сте задали до този момент, засягат сърдечни желания,  отношения. Имате значителни шансове да материализирате намеренията си, стига и в миналото да сте действали целенасочено в приоритетно за вас направление. Все още можете да влияете и насочвате, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите осветяват въпроси, които са се натрупали във времето, но са останали без решение и изход. Днес и утре могат да ескалират важни развръзки, които ви показват- с какво можете да продължите напред генерално или трябва да оставите зад гърба си-завинаги. Случващото се ще ви насочва като шансове, новини, възможност да надникнете отвъд видимото. Появяват се алтернативни, обходни пътища към желанията ви, понякога и по един изненадващ начин, стига да имате ясна цел, да се движите в правилна посока. Добре въздействате на приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, семейство, близки отношения, хармония у дома.

Риби, Рак, Скорпион– днес и утре ще ескалират важни, показателни събития, новини, които се отнасят до партньорски отношения, връзки с важни за вас хора, може и да са влиятелни личности. Водите разяснителни разговори, които могат да повлияят силно бъдещото ви развитие, сигурност, онова, което имате-общо, а то е като скачени съдове за определен човек или околните-общо. Звездите ви предоставят възможност да стабилизирате, подобрите контактите си, стига да сте действали в тази посока и в миналото, към настоящия момент инициирате разговори и срещи с подобно отражение. Чудесен признак е днес да се радвате на вид опека, получите предложения, одобрение, значи- ще надградите и обогатите вашите възможности през март на различни нива.