Д-р Емил Енчев: Стотици мои пациенти минаха Covid без антибиотик!

1
144
Добави коментар
slavchev
slavchev

От началото на пандемията от Covid-19 през март миналата година, общопрактикуващият лекар д-р Емил Енчев се е срещнал със стотици и дори хиляди свои пациенти, заразени от вируса.

Повечето са били положителни след направени PCR тестове, както и такива със съмнения и симптоми на заразата, разбра Магазина за Новини. Медикът обаче е горд и щастлив, че огромна част от пациентите му, са се излекували от вируса дори без да се наложи да приемат антибиотици. Които, знаем, че са нож с две, а понякога и с повече остриета.

Д-р Емил Енчев е сигурен в лечението, което препоръчва на заразените от Covid-19 и то в самото начало на болестта. С риск много негови колеги да му се смеят и да го обявят за некадърник, д-р Енчев гарантира следното:

Ако забележите признаци на коронавирус, увеличете приема на течности, както и консумацията на кисело зеле и много чесън. Ако неразположението е явно и не се чувствате добре, направете тази рецепта:

Половин лимон се изстисква сутрин на гладно като в него се смесва и една глава чесън. Чесънът също е изстискан, което е по-трудно, но добро като вариант. Това нещо се приема наведнъж и е наистина чудодейно за организма.

Чесънът има PH 15. Това е факт, който би трябвало да се знае от всеки. Така той прави в организма ни една основа, която вирусът не може да пребори и не може да се размножава“, обяснява лекарят.

Плодовете и зеленчуците трябва да бъдат основни на трапезата ни, според него, както и приема на малко количество алкохол. Особено при или след срещи с хора, пише vijti.com.

Доказал лично на себе си как 50 грама твърд алкохол предпазва от заразяване, за разлика от онези, които са предпочели виното. „Това е така, защото твърдият алкохол унищожава вирусната мембрана, разтваря я и ни помага много“, казва медикът.

Източник: Портал 21