Марина Войкова и нейните красиви тиари

1
177
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

На много от вас Марина Войкова е позната като Мис България 2015, на други като жената, която е основала Fashionism, но днес ще говорим за новата и страст, с която привлече вниманието на медиите последно време- тиарите.

Кой седи зад брандът La Tiare? Сама ли изработваш тиарите и имаш ли си помощници?

Зад бранда La tiare стоя на първо място аз. Изцяло съм се заела с дизайна на тиарите, как да бъде навит плата, какъв цвят да бъде, каква материя да използваме, кои кристали да взема, какви форми да са те, къде да бъдат разположени, за да изглежда като истинска тиара. Естествено, без моите шивачи няма как да се справя, защото те зашиват всяко едно кристалче, което виждате по тиарите.

Всички те познават като Мис България 2015, но с какво се занимаваш в
момента, освен с брандът си за тиари?

Освен тиарите, които създавам в момента, имам още един бизнес, агенция за снимачен екип Fashionism. В най-кратко описание, всеки клиент, който търси снимачен екип, може да се консултира с нас, да предоставим екипа и криейтива за снимачния ден. Услуга, която в цял свят е много търсена, защото скъсяваме процеса на търсене на брандовете на съответен снимачен екип.

Как се зароди идеята да започнеш собствен бранд? 

Идеята за собствен бранд се зароди от мой личен опит. Има много диадеми, но не и тиари. Тиарата е бижу, не е просто обикновен аксесоар, подчертава много визията на дамата, която ще я носи. Няма много елегантни аксесоари като тези, които предлагам, затова реших да се заема.

Колко време отнема за изработката на една тиара?

Зависи от самата тиара, но се справяме за ден.

От какво се вдъхновяваш работата си?

Нямам конкретно вдъхновение, отивам в магазина за платове или в този за кристали и започвам да си представям всичко на момента. Но се вдъхновявам от тенденциите, особено цветово.

Имаш ли си най-любима тиара?

Нямам любима тиара, аз наистина нося всичко, което предлагам, всеки ден съм с различна тиара.

 Пречи ли да бъдеш успешна бизнес дама на това да бъдеш майка? 

Справям се с това да работя и да съм майка, отделям внимание на всичко. Понякога малко по-трудно се съчетават нещата, но не е невъзможно.
 Разкажи ни как майчинството те промени като човек?

Не съм се променила много. Просто имам нова организация на приоритетите си, както и на деня си.
Да очакваме ли в бъдеще линия тиари за дребосъци? 

С удоволствие бих измислила и нещо за мъниците, което да им бъде на първо място удобно преди визията.