Как да използваме бомбички за вана без да имаме вана

1
143
Добави коментар
svetla58
svetla58

От известно време насам бомбичките за вана са доста популярни. Те не само насищат водата с невероятен аромат, оцветяват я, но и се грижат за кожата.

Невероятно, а?

Случвало ли ви се е да ви  подарят комплект, който съдържа козметика и бомбичка за вана, но не знаете какво да правите с бомбичката, тъй като нямате вана?! Не бързайте да я хвърляте! 

Може да ползвате по различни начини и днес ще ви разкажем как.

Луксозна ваничка за крака

Не е нужно да използвате бомбичките върху цялото тяло, за да усетите предимствата им. След тежък работен ден може да приготвите ваничка за крака и да накиснете краката си за 15 минути. Напълнете кофа или легенче с топла вода. Вместо да хвърляте цялата бомбичка, разрежете я на две половини, след което пуснете едната половина в кофата/ легенчето. Натопете краката си за 15-20 минути.  Когато приключите е важно да попиете хубаво краката с кърпа, тъй като има силна вероятност да се хлъзнете. 

Ароматизатор за шкафове и гардероби

Бомбичките за вана ухаят доста силно и точно за това са чудесни за ароматизатори. Поставете вашата в малка торбичка от органза и я позиционирайте във вашия гардероб или шкаф. Не след дълго ще усетите, че всичките ви дрехи започват да ухаят невероятно.

Скраб за баня

Направете си домашен скраб за тяло, който ще ви пренесе на 7-мото небе. Поставете бомбичката за вана в наилонов плик и с помощта на чук я смачкайте докато не се превърне в прах. След това изсипете в малък съд, добавете половин чаша захар и една трета кокосово масло към сместа и разбъркайте хубаво всички съставки. Изболзвайте този скраб за тяло под душа, за сензационно ексфолиращо изживяване.

За щастие има много начини как да използвате бомбички за вана, дори и без да имате вана. Позволете си да се насладите на това божествено удоволствие.

Подбрахме за вас едни от най-хубавите и ароматни бомбички, които предлагат Notino и The Body Shop.

Купи бомбичка за вана роза

 

Купи бомбичка за вана с лавандула

Купи бомбичка за вана люляк

Купи бомбичка за вана водорасли

Купи бомбичка за вана с ванилия