Стилни спални комплекти – гарантиран комфорт във всяка спалня

12
411
Добави коментар
obiavite
obiavite

Спалнята е едно от най-интимните помещения в дома. Това е мястото, на което оставате насаме със себе си, отпочивате си пълноценно и се радвате на прекрасни моменти с партньора си. 

Вие го знаете, затова търсите възможно най-стилното и удобно обзавеждане, което може да ви гарантира комфорта и уединението още с пристъпването прага на помещението.

 

Преимущества на спалните комплекти и защо са по-добрият избор
Обзавеждате спалнята си с всички мебели, от които имате нужда

Ако за пръв път обзавеждате спалното помещение в дома си, спирайки се на спален комплект можете да закупите модел, който да отговаря точно на размерите на стаята. Достатъчно е просто да “свалите” размерите на помещението, да прецените от какви мебели имате нужда и да разгледате предложенията по магазините. В зависимост от големината на стаята може да се спрете както на малки спални комплекти (включващи обикновено удобно легло, нощно шкафче и гардероб), така на големи комплекти с до 9 части (включващи, освен основни мебели и скринове, огледала, тоалетка и други).

Мебелите са с един дизайн и качество на изработка

Ако избирате всяка една мебел поотделно ще ви е много трудно както да откриете мебели, които да си паснат както като размери, така и като дизайн, цвят и качество. Трудността идва оттам, че всеки производител работи с различни материали и предлага своите мебели в определена гама от размери, цветове и стилове. 

При покупката на спални комплекти този проблем не стои, тъй като всички техни части са в един стил и са с еднакво качество на изработка. Произведени са от един производител и поставени в стаята ѝ придават изключително стилен, елегантен вид и много уютен вид.

Получавате стилни мебели на много достъпни цени

Да си го кажем направо. Ако решите да купувате обзавеждане за спалня отделно ще платите много повече пари, тъй като всяка една мебел, която ще закупите ще е от различен производител и на различна цена. Освен това няма да можете да се възползвате от промоциите и отстъпките, които магазините за мебели често правят на комплектите. 

На другия полюс са спалните комплекти, които се предлагат на доста изгодни цени не за друго, а защото са произведени от един производител.

Не чакате доставката на мебелите с дни

Ако купувате мебелите поотделно, може да почакате доста, докато всички  пристигат и ги поставите по местата им. Често се случва една част от мебелите да пристигнат бързо, но за останалите да чакате със седмици. А това е много разочароващо, особено нямате търпение да се порадвате на новото си обзавеждане колкото се може по-бързо.

При покупка на спални комплекти не само, че не чакате дълго доставката, но и всички мебели ще ви бъдат доставени едновременно. Освен това много от магазините предлагат и монтаж, което ще ви спести немалко нерви и време при сглобяването.

Обзавеждате спалнята си със стилни, комфортни и функционални мебели, които следват модните тенденции 

Производителите много държат да предлагат на своите клиенти модели комплекти, които не само са търсени, но и които следват модния тренд за годината. Освен това почти всички спални комплекти, които се предлагат в търговската мрежа са и функционални. Това ви позволява както да спестите място, така и да пренареждате по различен начин мебелите от комплекта, без това да нарушава стила и уюта на стаята .

Придават индивидуалност на помещението

Възможностите за избор на дизайн, цветове и размери на комплектите за спалня са толкова много, че можете, без да губите време да откриете модел, който отговаря на изискванията ви и подчертава индивидуалността на помещението.

Бонус: Можете да видите предварително как ще изглежда комплекта във вашето жилище

През последните години някой от магазините предлагат изработка на триизмерен модел, чрез който можете да добиете представа дали комплектът, на който сте се спрели ще се впише в помещението ви. За да бъде изработен модела трябва да знаете точните размери на стаята и да изберете модела спален комплект.