Диамантен гоблен ВОДЕНИЦАТА – ЛЯТО

1
195
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Диамантените гоблени  са  тип мозайки.   Мънистата  се лепят  върху схема, която прилича на схемите на гоблен.  Те   са  многостенни (напомнящи  с  повърхността  си  обработен  диамант) и всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. 

РАЗМЕРИ:

30х20 см. Кръгли диаманти-36х24 см. Кръгли диаманти-40х27 см. Кръгли диаманти-45х30 см. Кръгли диаманти-50х33 см. Кръгли диаманти-54х36 см. Кръгли диаманти-60х40 см. Кръгли диаманти-30х20 см. Квадратни диаманти-36х24 см. Квадратни диаманти-40х27 см. Квадратни диаманти-45х30 см. Квадратни диаманти-50х33 см. Квадратни диаманти-54х36 см. Квадратни диаманти-60х40 см. Квадратни диаманти-

Кръгли  или Квадратни мъниста.

 Пълно облепяне.

Когато   поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Уточнете  с  какъв  вид  мъниста  искате  да  работите.

 Доставка – след потвърждаване на Вашата заявка са необходими до 22 – 25 дни за доставка на гоблена.

Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3)специална пластмасова табличка, 4)пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)писалка, 6)лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7)резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста .

Диамантени гоблени/мозайки  са  различни  видове, според мънистата, с кото се изработват – квадратни, кръгли прозрачни и кръгли акрилни (матови, като квадратните). Тяхната повърхност е с различен брой „ъгли“- 9 или 12. С кръглите обикновено се запълва частично рисунъкът, а с квадратните – изцяло. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията . В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви,може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се! • Ние предлагаме продукт най-високо качество! • 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция.  • Пазарувате безопасно и сигурно