Дневен хороскоп за 13 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
122
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

2 лунен ден, Луна в Риби

При Луна в Риби е подходящо да релаксираме, да не се натоварваме твърде физически, всъщност- мнозина ще се стремят да избягат от рутината в ежедневието и действително ще си дадат заслужена почивка.

Слушането на хубава музика, изкуството- действат позитивно на тонуса ни, имат лечебен ефект подчертано и над обичайното, хубаво е да се възползваме.

Активираме се да действаме в определено направление само, ако то кореспондира с вид интерес, ако имаме конкретна цел, която искаме да материализираме…Тогава ще станем доста изобретателни, креативни и действително ще открием най-невероятни начини да спечелим желаното. Интуицията ни ще ни помага доста, опитайте, допитайте се до нея и може да ви изненада приятно. В друг случай- ескалират спонтанни прозрения, които граничат с паранормалното.

В значима степен усещаме- кои от мечтите ни са осъществими.

Не са изключени разяснителни разговори, които пак така касаят нещо ценно за нас- взаимоотношения, но може и да е финансов приоритет.

Ретроградния Меркурий продължава да ни връща назад, ще отключва стари и неразрешени въпроси, можем да приемем това като втори шанс- да си върнем нещо любимо или такова, което ще допринесе за благоденствието ни.

Откъде може да долети „птичката на щастието ни“ или в лицето на кого можем да я разпознаем- по различни поводи можем да разберем днес.

Ценете високо вид опека, подадена ръка, обмислете и не пренебрегвайте евентуални предложения…

За връзка с астролога: [email protected]

Оракул: Число на Съдбата

Лунен календар за февруари 2021г.

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– денят е подходящ за релакс и за почивка, обикновено в такива периоди изникват невероятни идеи, вид прозрения, все едно сте на житейски кръстопът и откривате най-вярната за вас посока. Денят е подходящ да хармонизирате семейната среда, с най-близките си хора. Скъп човек от миналото може да напомни за себе си или ескалират разяснителни разговори, които могат да подобрят важни за вас връзки, да ги превъртят на едно по-високо ниво.

Телец, Дева, Козирог– днес мнозина ще чуят новини или ще проведат  доста емоционални разговори или такива, които да докоснат сърцето им, в други случаи- получавате ценна информация, която ви помага да надникнете отвъд видимото и във важни за вас контакти. Подходящо време да оздравите отношенията си, няма да ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се. Можете да обсъждате въпроси, които касаят благоденствието ви, реализацията ви, възникват обогатяващи идеи, възможност да си върнете нещо изгубено, което е ценно за вас.

Близнаци, Водолей, Везни- повечето от вас са концентрирани върху чисто материални въпроси, на които днес можете да въздействате позитивно- чрез подкрепа, която получавате, предложения, взети решения, демонстрация на собствените ви качества. При всички случаи- можете да привлечете нещо ценно за вас, да защитите интересите си. Дава ви се втора възможност да задържите или увеличите минал успех, да сбъднете съкровено желание. Дори и това да изисква време- сега ще получите подсказки- как и т.н. Възникват допълнителни, понякога непланирани успехи, но вие се справяте отлично.

Риби, Рак, Скорпион– днес мнозина ще се чувстват повече в свои води, защото въздействието ви върху околните е значимо, понеже все намирате начин, за да реализирате желанията си. Мечтите ви стават по-ярки, както и интуицията ви, която ще включвате в общуването, за да влияете на тенденции и събития, за да материализирате намеренията си. Вие може да инициирате разговори, които ще са доста полезни, целесъобразни. Звездите ви дават възможност да подействате положително на средата си на съществуване или вземате важни решения, които касаят семейството, недвижимо имущество. Денят е показателен- какво може да допринесе за благоденствието в този сектор, ще имате достатъчно подсказки.