Хороскоп за 14 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
138
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

03 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби ще продължи да ни действа релаксиращо, успокояващо…

Мнозина ще проявяват повече интуитивно разбиране към отсрещната страна, емпатия, ще попиваме чуждата емоционалност и влияние над обичайното и това ще направи комуникацията между нас  доста интересна, бих казала познавателна. Твърди се, че ние общуваме с душата си и това ще бъде по-видно както и с кого, в каква степен сме си близки и то на едно по-високо ниво, бих казала пак така- духовно. Ако искаме да разберем, ще разберем…

Имаме шанс да погледнем на реалността от един друг и непознат ъгъл да стигнем до дълбините на истини, които са ни убягвали до този момент и в повечето случаи това ще се превърне в повод да отключим допълнителни възможности, сила, решимост в определено направление.

Не са изключени по-романтични или пък понякога-носталгични настроения.

Съновник

Любов и секс според датата на раждане

Ежедневието ви според рождената Луна е…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е спокоен, релаксиращ, в повечето случаи-приятен. Звездите ви дават шанс да спечелите нещо важно за вас. Може да чуете думи, които да оставят дълбоко впечатление, теми от миналото, които засягат чувството ви за щастие и просперитет се възобновяват, заедно с варианти да ги постигнете. Подходящо време да оздравите важни за вас отношения, случващото се може да има широко и позитивно отражение.

Телец, Дева, Козирог–  днес не ви липсва компания, напротив, все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Водите емоционални разговори, понякога- разяснителни, конструктивни и т.н. Денят е подходящ да оздравите важни за вас връзки, партньорските си отношения. В дома ви, в най-близката ви среда може да ескалира важно събитие, което в трябва да е позитивно, например- малко, семейно тържество, обсъждане на теми, които могат да подобрят средата на съществуване или да имат дълготрайно отражение.

Водолей, Везни, Близнаци– звездите ви връщат към теми, които ви дават възможност да защитите интересите си, чувството си на щастие- общо. Можете да разчитате на отличния си изказ, убедителност, някой равносметки и решения, вид прозрения, ще се окажат определящи да си върнете нещо скъпо за вас, да го задържите или да спечелите, преумножите благата си. Може пред вас да се разкрият скрити възможности, те спонтанно могат да застанат на пътя ви или са естествен завършек, развръзки и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– влиянието ви върху околните продължава да е много високо, интуитивно усещате най-верния път  към отсрещната страна, също- какво скрепва връзките ви, как можете да докоснете душата на отсрещната страна, стига да искате, разбирате. Но ще знаете от какво се нуждаят вашите връзки, въпрос на избор е как ще реагирате. Създавате силно впечатление, в център от внимание и събития сте, с по-голяма лекота налагате мнението и идеите си. Днес мнозина ще проведат приятни, полезни, разяснителни разговори. Денят е подходящ да оздравите важни за вас контакти, партньорски отношения, да прекарате приятни мигове с любими хора..