Дневен хороскоп за 15 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

4 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен винаги ни действа събуждащо, повдига тонуса и адреналина ни, а сега цялата тази мощна енергия ще се влее в повишена социална активност.

Можем да се постараем да се докажем в колектив или пък да привлечем влиятелна опека от по-възрастна и авторитетна личност, да разясним отношения с човек, който влияе на стабилността или просперитета в нашето бъдеще.

И така, денят предразполага към възможност действително да укрепим връзки, които са важни за нас, особено, ако целенасочено действаме в тази посока.

Действията ни в повечето случаи ще са конструктивни, твърде вероятно е да се появи конкретна личност, която да ни стимулира, помага в такава посока- градивна, ентусиазираща, мобилизираща…

Овен, Лъв, Стрелец– тонусът и адреналинът ви днес се повишават, прекрасно време да демонстрирате най-доброто от себе си, мнозина ще имат конкретни стимули да реагират точно така, например- да привлекат внимание, получат подкрепа и одобрение от конкретна личност, влияеща на бъдещото ви развитие, в друг случай- по различни поводи ви се налага да се доказвате в колектив или пък- може да водите разяснителни разговори с партньора до вас и в повечето случаи- вашите усилия в избраното направление ще се увенчават с успех, ще ви действат стабилизиращо, подкрепящо…

Телец, Дева, Козирог– днес могат да възникват допълнителни ангажименти, които да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм. Въпреки всичко, денят е успешен, можете да наваксате с евентуални пропуски, задачи, които са оставали в периферията на вниманието ви, били са изостанали и т.н. Балансирате добре между лични и служебни приоритети. Мнозина получават вид опека, понякога не явна,  разкриват се варианти пред вас, особено, ако търсите такива. Може да хармонизирате най-близката си среда, в семейството, но не само, също- да се обсъдят ключови въпроси, които касаят бъдещото ви развитие, ако това ви интересува, тогава подобни разговори ще са доста полезни.

Водолей, Везни, Близнаци– денят ви носи интересни, полезни новини. Подходящо време за преговори, конструктивни и разяснителни разговори, които обсъждат, изясняват въпроси, понякога трупани и останали без решение от доста време. Доверете се на първото си впечатление, не пренебрегвайте идеи, подкрепа, предложения, обмислете ги, може да се окажат конструктивни, целесъобразни. Подходящо време да заздравите връзките си, лични или делови, това може да се случи спонтанно или по един естествен начин или поне- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, динамичен, но същевременно- резултатен. Дава ви се отлична възможност да се докажете на работното място, да защитите интересите си или да подействате позитивно на доходите си. Ако тази тема ви интересува, тогава е подходящо днес да направите подходящи стъпки в тази посока, да преговаряте, привличате опека и внимание. В друг случай- част от шансовете сами ще застават на пътя ви и по един естествен начин следствие на инициативи, които сте проявявали в миналото. Като минимум- осветяват се бъдещи перспективи на развитие, особено в частта- финансова сигурност, обществено положение, репутация и т.н. и точно на тази сфера от живота ви влияете най-силно, възползвайте се.