Дневен хороскоп за 16 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
137
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

05 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен днес ще продължи да повдига тонуса и адреналина ни, на събитийно ниво- тази перспектива може да се изрази в лицето на конкретна личност, пред която искаме да се докажем, която застава на пътя ни и ни стимулира в определена посока…

В друг случай- налага ни се над обичайното да се доказваме в колектив.

Не е изключено тази тенденция да бъде породена и от повишена конкуренция или пък необходимост да защитим интересите си.

Каквото и да е, точно и чрез повишена социална активност, общуване с важни за нас хора ,вид подкрепа, която получаваме- ние действително ще намерим начин да реализираме желанията си…

При всички случаи- няма да ни липсва внимание, можем да очакваме интересни, приятни известия и предложения, от любими хора, приятели и т.н.

Подходящо време съзнателно да се стремим да заздравим важни за нас връзки.

На този етап Меркурий е ретрограден, така че нищо не е окончателно, но действията ни ще имат своето отражение, дори то може да остави по-дълбок отпечатък в съзнанието на отсрещната страна, ние самите ще анализираме, може би ще трупаме впечатления, които ще се канализират в решения и развръзки през следващата седмица.

Засега- полезно е да обменяме мнения, идеи, които ще повлияят бъдещото ни развитие или поне- ще можем да се разтоварим в приятна компания и т.н.

[email protected]

Тест: Кога и как предизвиквате Съдбата да ви подаде ръка

Безплатен И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец– инициативността ви днес е доста висока и ще се превърне в повод да привлечете внимание, да получите вид одобрение, да чуете хубави новини или да проведете приятни разговори. Общуването може да се превърне в повод и да защитите интересите си, да се справите с повишена конкуренция, да разтоварите ежедневието от напрежение. Вероятно водещ фактор в тази посока е – към кого да се ориентирате, за да обедините усилия и т.н.

Телец, Дева, Козирог– наваксвате с дела от миналото, за които не ви е останало време. В друг случай- възникват допълнителни ангажименти, с които се справяте отлично и водят до вид удовлетворение. Има възможност да се появят хора и обстоятелства, които да ви подействат като своеобразен отдушник от напрежение, което може да ескалира в душата на мнозина. Това може да е неочаквана подкрепа, тайно сбъднато желание, вид прозрение и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– днес все ще се намери някой, който да докосне сърцето ви. Може да обсъждате чувства, да водите разяснителни разговори, в които ще указвате силно влияние на важни за вас хора. В друг случай- обсъждате вид интереси, стремите се да защитите своите или пък водите дебати, които засягат недвижимо имущество, семейство, среда на съществуване, теми, които отчитате, че може да се влияят от външни фактори. Каквото и да е- днес можете да влияете на всичко горе- изброено като разчитате на чара си, вид добронамереност и подкрепа от страна на определени личности, които влияят на бъдещото ви развитие. Все така сте в хубав период да оздравите партньорските си отношения.

Риби, Рак, Скорпион– денят е динамичен, натоварен с множество ангажименти, но все така резултатен. Отличен ден да защитите интересите си, да спечелите нещо- морална подкрепа, бонус, алтернативни източници за печалба, ако това ви интересува. Някой от вас ще се радват на тайна или изненадваща подкрепа. Възможно е на този етап някой процеси да се бавят поради ретроградния Меркурий, но действията ви ще имат своето отражение, то може да се окаже с по-дълготрайни и широки последици. Не пренебрегвайте предложения, които действително могат да ви подействат обогатяващо,  подобни обсъждания са важни, дори и отражението да не е веднага.