Малдиви или Занзибар – какво да изберем за своята почивка

1
101
Добави коментар
maskk
maskk

Подарете си вълнуваща почивка на Малдивите или на остров Занзибар тази пролет. Не пропускайте възможността да се потопите в почти нереалния свят на тропическия рай на Малдивите или екзотичната красота на Занзибар.

Екзотик Холидей ви предоставя уникалната възможност да прекарате априлската си ваканция на остров Занзибар или да посрещнете Великден и майските празници в топлата прегръдка на Малдивите. Само сега имате реален шанс да посетите най-желаните за българите дестинации с чартърен полет от София.

Благодарение на големия интерес към предложенията на Екзотик Холидей за вълнуваща почивка, двете програми за остров Занзибар ще бъдат осъществени с чартърен полет от София. Продължителността на екзотичната ви почивка е 10 дни, в която влизат 7 нощувки в мечтания от вас хотел по избор на остров Занзибар и Танзания.

Пакетната цена включва самолетните билети с всички летищни таки и включен регистриран багаж  до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг., трансферите летище-хотел-летище, 7 нощувки по избор, медицинска застраховка, PCR тест, ако е необходим при завръщането ви в България.

Ако Занзибар е вашият избор, можете да изберете екзотично сафари в Танзания и почивка в Занзибар или вълнуваща разходка през историята на острова. Датата на двете екзотични почивки е от 02.04.2021 до 11.04.2021.

В случай че предпочитате да прекарате великденските празници на Малдивите, Екзотик Холидей ви предлага уникалната възможност да се насладите на тюркоазените лагуни, стъкления пясък и тропическия рай на фантастичната цена от 1399 евро. Можете да изберете мечтания от вас хотел и да се включите в допълнителни екскурзии.

Ако обичате да изследвате подводния свят, сега имате възможност на се насладите на топлите води на океана, да видите делфини, акули и гигантски скат. Избягайте от реалността и се потопете в магията на слънчевите плажове, изумрудените крайбрежни води, приказните рифове, екзотичните палми.

Програмата е с чартърен полет на България Ер за дати 29.04 – 08.05.2021г.

Защо да изберете Екзотик Холидей? Защото програмите на туроператора ви дават възможност сами да изберете хотела, в който ще отседнете, като ви предлагат надеждни хотели с топ локация и обратна връзка. Имате голям избор от екскурзии и опитни водачи, които ще пътуват с вас. Заложените цени на горивата са реални, към днешна дата, без да бъдат събирани допълнителни такива.

 

За Пътешественик

Идеята за уебсайт, в който да съберем историите и снимките си от пътувания в България и чужбина, се роди спонтанно в един съвсем обикновен работен ден, но се превърна в нещо специално – в страст за целия ни екип.