Великден край Троян – Къща за гости Почивка***

1
172
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Къща за гости Почивка*** се намира в село Черни Осъм на 12км от град Троян. Къщата е новопостроена и въведена в експлоатация в началото на 2015г. Гостите на къщата могат да ползват всички форми на организиран селски туризъм, включително няколко екопътеки в централната част на Стара планина.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 400 лв.
Офертата е валидна при минимум три нощувки
ВИП ваучерът е за до ДВАДЕСЕТ души включва:  

Една нощувка в самостоятелна Къща за гости Почивка 
Напълно оборудвани кухня, трапезария и просторна дневна с камина и телевизор
Безплатно ползване на барбекю на тревата, пещ, външна камина
Детска площадка
Частен паркинг
Интернет
Ранно настаняване и късно освобождаване (при възможност)​​

*Домашни любимци – доплаща се 5 лв. на ден на място в хотела.

Къща за гости Почивка с. Черни Осъм отговаря на всички изисквания за организиране на една приятна почивка в планината. Това е идеално място, където можете да се насладите на красива природа и да усетите духа на Балкана. Село Черни Осъм се намира в полите на национален парк „Централен Балкан“ и отправна точка към планинските върхове Голям Купен, хижа „Яворова лъка“ и „Амбарица“.

Разпределението и удобствата в помещенията създават идеално място за комфортна почивка на село, за приятелски семейства или компании.

Всяка стая разполага с отделна голяма тераса, където можете да поръчате романтична вечеря на открито, да изпиете чаша горещо кафе или чай от планински билки, приготвен от домакините.

Градината на къща „ПОЧИВКА“ е равна, с площ от 2,5 дка, където има място за организиране на игри и забавления на тревата.
Около двора има само зеленина и се открива изключителна гледка към планината.
За любителите на спорта и развлеченията, можете да ползвате стадиона, където да организирате игри на футбол, волейбол или баскетбол .