ПВЦ врати с отличен дизайн от Премиум Пласт

1
143
Добави коментар
pepimili
pepimili

Премиум пласт е многогодишен производител на дограма, предоставящ на своите клиенти богата продуктова гама в областта. Обикновено със смяната на прозорците идва ред на избора на вратите. Ние произвеждаме качествени ПВЦ врати за баня, които са с профили от REHAU. През годините качеството е било винаги водещ фактор за нас. Ние предпочитаме да сме сигурни в ПВЦ продуктите, които предлагаме. Изпълняваме цялостен производствен процес на предлаганите от нас продукти, като не разчитаме на външни фирми. Това ни позволява да извършваме поръчките към клиентите си в кратки срокове. Немското качество, към което се стремим години наред ни е дало увереност да добавим гаранция от 5 години за всяка произведена от нас ПВЦ врата за баня.

През последните години, много предпочитани остават PVC вратите. Това е така, защото имат много добри топлоизолаиращи  качества, което дава възможност за едно практично решение при избора на врати за баня, тераси, балкони, и дори за вход.

Ние ще се съобразим с вашите нужди. Можете да ни потърсите, за да объсидим:

височината на касата;височината на прага;механизмът на отваряне;посоката на отваряне;коефициентът на топлопроводимост.

Благодарение на решенията, които ви предоставяме, можете да си осигурите естетично решение, съчетано с добра изолация. PVC вратите, които предлагаме са в богата цветова гама, позволявайки добро съчетание за всеки вкус и стил. Красивият дизайн на нашите ПВЦ продукти е отлично допълнение към цялостния интериор на дома ви.

Работим с профили на REHAU и PROFILINK.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта!