SEO пакети

13
419
Добави коментар
obiavite
obiavite

SEO пакети 2021

SEO (Search Engine Optimization) включва набор от  инструменти, чиято цел е да подобрят класирането на дадена страница в резултатите от търсене по определени ключови думи.

Огромен процент от посетителите на даден сайт попадат на него след като са търсили нещо в Google, Bing, Yahoo или друга търсачка.

Ние в VISEO вярваме, че независимо от постоянните промени в алгоритмите на Google, или може би тъкмо заради тях, добре направената оптимизация е ключов фактор за успеха на всеки сайт.

Оптимизацията е непрекъснат процес и започва още с избора на домейн (име) на сайта.

В нашите SEO планове за нов сайт сме включили т.нар. Базов пакет SEO, който е подходящ за нови сайтове и включва:

БАЗОВ ПАКЕТ SEO: Анализ на конкуренцията и подбор на ключови думи On-Page Optimization (Title и Meta тагове, оптимизиране на съдържанието на страниците за избраните ключови думи, изграждане на вътрешни връзки в сайта, оптимизиране на изображенията) Basic Link-Building: Регистрация на сайта в директории, каталози  браншови портали и търсачки; Генериране на линкове от социални мрежи, форуми и блогове. Очаквани резултати от прилагане на Базов Пакет SEO: Индексиране на всички страници от сайта от Google Присъствие на страници от сайта в топ 100 резултатите от търсене по 10-те най-важни ключови думи (фрази) Минимален трафик от 50 уникални посетителя/дневно, с източник някоя от търсачките Цена на БАЗОВ ПАКЕТ: БЕЗПЛАТЕН, ако нашият екип е разработил Вашият сайт. 450 лв. при поръчка за изграден вече сайт (включва се и предварителен SEO одит на сайта, както и съставяне на семантично ядро). РАЗШИРЕН БИЗНЕС ПАКЕТ SEO: Елементите от базовия пакет Публикуване на 20 бр. статии, включващи линкове към сайта. Изграждане на профили и страници в социалните мрежи Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и генериране на съдържание. Изграждане на над 3 000 връзки от второ и трето ниво към сайта с високи domain параметри. Изграждане на платени връзки от сайтове с релевантно съдържание. Очаквани резултати от прилагане на Разширен Бизнес Пакет SEO: Присъствие на страници от сайта на първа страница с резултатите от търсене по поне 5 от 10-те най-важни ключови думи (фрази) Минимален трафик от 100 уникални посетители/дневно, с източник някоя от търсачките Минимален трафик от 50 уникални посетителидневно, с източник от изградените препратки Цена на РАЗШИРЕН ПАКЕТ:

Цената е в зависимост от избраната ниша, конкуренцията по ключови думи и стойността на платените връзки.

Изпратете ни Вашия сайт и ние ще Ви върнем НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО резултатите от SEO – Одита и нашата ценова оферта.

SEO АБОНАМЕНТ: Следене на резултатите в SERP и добавяне на оптимизация по нови ключови думи Задържане и подобряване на позициите Публикуване на 20 бр. статии / месечно с линкове към страници от сайта Разширяване на присъствието на сайта в социални мрежи, форуми, блогове Цeна на SEO АБОНАМЕНТ:

Цените започват от 200 / месечно, в зависимост от спецификата на сайта, нишата и конкуренцията.

Повече подробности за цените и ценообразуването на SEO услуги можете да видите тук: https://w-seo.com/seo

 

Оценка

Средна оценка

5 based on 4 votes

Марка

W-SEO.com

Продукт или услуга

СЕО оптимизация