Как да изберем най-подходящата пола за фигурата си

1
145
Добави коментар
maskk
maskk

Как да изберем най-подходящата пола за фигурата си

22.02.2021 09:57

353

Полите не са просто символ на женственост, а също така и средство за повече комфорт в ежедневието и изразяване на личен стил. За разлика от миналото, днес жените имат свободата да избират между широк спектър от стилове – от плисирани поли и тип молив, до асиметрични и пола тип панталон.

Различните видове дамски поли са еволюирали през годините и дължината им варира непрекъснато. Те могат да бъдат прегръщащи или обемни, подчертаващи талията или игнориращи я. Най-важното правило в техния избор е да изберете най-ласкателния за фигурата ви модел. Затова ще разгледаме някои основни видове поли и подходящия за тях силует.
Пола с висока талия

Полите с висока талия могат да бъдат с еластични или плоски ленти в горната част и разкроени или тип молив в долната. Изглеждат най-добре, когато се носят с прибрана вталена риза, създавайки фин силует.
Вталената дамска пола с висока талия удължава фигурата и подчертава извивките ви. Можете да я изберете за всеки повод, тъй като е универсална. Носете я, когато искате да подчертаете бедрата и да акцентирате върху талията. Ако фигурата ви е „пясъчен часовник“, ще изглеждате фантастично в този модел на Creative-BG.
Дънкова пола

Дънковата пола е практична, издръжлива и винаги актуална. Тя е най-доброто решение, когато не знаете какво да облечете. Съчетава се лесно с останалите детайли от облеклото и изглежда небрежно елегантна. Дънковите поли вталяват силуета и стягат бедрата. Можете да изберете подходящ модел, независимо от фигурата си с помощта на Creative-BG
Кожена пола

Кожените поли са женствени, ефектни и секси. Можете да ги носите в офиса, мол-а или на среща с приятели. На практика те са универсални и винаги актуални. Заложете на модел с висока талия, ако искате да я подчертаете и да удължите силуета. Полата тип молив ще покаже извивките ви в най-добрата им светлина. И, разбира се, помислете за подходяща дължина, която няма да ограничава движенията ви.
Разкроена пола
Разкроената пола е ласкателна за всички жени. Тя подчертава деликатно талията, без да очертава бедрата. Тази стилна пола е изключително гъвкава, тъй като можете да я носите както на работа, така и на официални събирания. Съчетайте я с боди или вталена ризка, прибрана в колана.

Дълга пола
В зависимост от материята, дългата пола може да бъде прилепнала по тялото или по-свободна кройка. Тя е подходяща както за непринудени поводи, така и за по-специални случаи. Дамите с фигура във формата на ябълка, могат да изберат по-прилепнал вариант, а тези с крушовидна форма – по-свободните версии.

В Creative-BG можете да откриете страхотни поли, като този модел в черно, в който се влюбихме от пръв поглед.
Пола тип панталон
Оригиналната кройка на този тип модел ви предоставя несравнимо удобство, практичност, но и елегантна визия. Съществуват най-различни стилове с различна дължина, детайли и декоративни елементи. Дългият вариант е подходящ за всяка фигура. Той удължава и вталява силуета. Освен класическите модели, се предлагат и плисирани варианти от коприна или полиестер.
Ако все още се колебаете с какъв тип пола да обновите гардероба си, вижте изкушаващите модели на Creative-BG. 

Още от ПОЛЕЗНО:

Струват ли си алуминиевите радиатори като инвестиция в по-добро отопление за дома

Глидери или панелни радиатори за парно

Как да си направим домашен сапун

Защо гъбите за чинии са в различни цветове?

Невероятните ползи от содата бикарбонат, улесняващи бита ви

Жена показа как глади дрехите без ютия и се прослави по цял свят (ВИДЕО)

Actualno.com

Етикети:
избор Тяло пола