Дневен хороскоп за 23 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
129
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак ще продължи да усилва нашата сензитивност в пъти, така че няма да е чудно, ако мнозина имат силни предчувствия, усещания, които им показват вярната посока, помагат им да идентифицират невидими на пръв поглед шансове или пък да се предпазят от евентуални скрити опасности.

Интуицията ни докато е Луната в Рак е безпогрешна, поне в повечето случаи, а това може да се превърне в мощен механизъм да защитим интересите си, да намерим начин да постигнем своето като се ориентираме към най-подходящия за нас път.

Препоръчително е съзнателно да се допитваме до вътрешния си глас и вероятността да намерим правилен отговор, решение е повече от голяма.

Онова, което обичаме най-много- ще го обгрижваме с внимание и не само.

Трудно бихме играли „роли“, така че това е ден, през който можем да разпознаем истинското отношение на отсрещната страна.

Ако някой държи на нас, ще се стреми да ни помогне, ще прояви заинтересованост и към нашите преживявания, които ще усеща във въздуха.

Подходящо време да оздравим важни за нас връзки, да подобрим и хармонизираме най-близката си среда, в дома и семейството, но не само.

Хубавата храна действа успокояващо, вероятно над обичайното, така че ще бъдем по-изкушени да си доставим някакво кулинарно удоволствие.

Ще се справяме отлично с дела, с които сме обвързани емоционално и ни привличат по този начин.

Ако делата ни внасят съответно емоционален дискомфорт, тогава може да се откажем от тях или да реагираме бурно.

[email protected]

Хороскоп за седмицата 22.02-28.02.21г.

Лунен календар за февруари 2021г.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, може да имате силни предчувствия, да ескалират подобни страсти, които да ви подтикнат да намерите път към желание, цел, която извира от сърцето ви, може да е тайна, съкровена или вече сте полагали много усилия, за да я осъществите. Може да използвате стратегии, да предприемете кардинални действия, каквото и да е, звездите ви дават шанс да успокоите душата си. Подходящо време да хармонизирате атмосферата у дома, в семейството, да инвестирате в дома си или да получите вид подкрепа от най-близките си, да извършите положителни трансформации, които ще преобразят „декорите ви на съществуване“ или ще ви ги представят в една различна, по-мека или приятна светлина.

Телец, Дева, Козирог- днес можете да проведете доста приятни разговори, ще получавате повече разбиране, емпатия, ако се нуждаете от такива. Има на кого да разчитате, ако потърсите помощ…в друг случай- денят е подходящ да оздравите партньорските си отношения, важни за вас връзки. Мнозина ще чуят новини, които ще са им полезни, ще можете да проведете и подобни преговори. Ако плановете ви не включват всичко горе-изброено, тогава просто ще прекарате деня в хубава компания, в която ще се разтоварите.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е подходящ да подействате позитивно на доходите си или да придобиете нещо ценно за вас, бонус, можете да преговаряте за интересите си и да направите пробив в това направление, включително като използвате обходни пътища към целите си, ако забележите, че преките са затворени. Денят е натоварен с множество ангажименти, но също така е резултатен, действията ви са ефективни или пак така-обогатяващи, буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион- влиянието ви над околните днес е значимо, вие интуитивно усещате как да им влияете по оптимален начин и  успявате. Вашият вътрешен глас сега е верен ориентир към ваша мечта, щастие и т.н. В повечето случаи ще установявате, че „няма начин, да няма начин“…Днес все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви със загриженост, внимание. Вие също- ще демонстрирате отношението си…Денят е подходящ да оздравите връзки с близки до сърцето ви хора и не само…Използвайте мощната подкрепа на звездите, за да реализирате значима цел, която обсебва съзнанието ви…„Как?“- ще получите достатъчно подсказки днес, ако това е осъществимо въобще…