Дневен хороскоп за 26 февруари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
128
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

Луната е в Лъв и клони към Пълнолуние, така че емоционалните ни преживявания са ярки, леко преувеличени и като фойерверки…

Осветяват се предимно нашите взаимоотношения- близки до сърцето ни, но също такива, които хранят честолюбието ни, могат да ни приближат към власт, в един по-широк смисъл.

Както през изминалия ден, така и днес хората ще демонстрират в по-ярки краски гордост, понякога само-влюбеност или пък- благородство, щедрост, зависи кой  и какво крие в сърцето си и може да го изкара пред света…

Традиционно през това време ескалират равносметки, които ни карат да правим равносметки, не са изключени и вид развръзки.

Случващото се днес и утре може да има по-широко отражение, поне за идните около две седмици, така че е препоръчително да канализираме тази мощна енергия съзнателно в една по-подходяща за нас посока. Например, можем да се постараем действително да укрепим важни за нас отношения чрез подходящи жестове. Хубаво е да намерим време, начин- да удовлетворим своя прищявка, да порадваме сърцето си, близките си.

Венера днес мени своя знак- преминава в Риби, така че настроението ни ще е по-неустойчиво, в друг случай това е символ, че едни приоритети са изчерпани и прелистваме нова страница, която пряко ще се отрази на любовта, на парични потоци и т.н. През идните няколко седмици ще откриваме различни, невидими до този момент начини да придобиваме нещо скъпо за нас или пък ще си „отворим очите“ за истини, които пак така са ни убягвали. В крайна сметка Венера в Риби ще ни подскаже по-силно и над обичайното- от какво действително се нуждае душата ни, кое е истински ценно за нея, това ще се превърне постепенно в копнеж, обсебваща мисъл, мечта, тази тенденция ще расте и ние ще я гоним почти през целя март и току виж сме я постигнали.

Денят може да провокира изненади, в повечето случаи приятни, проявяваме повече креативност, която ни помага да придобием онова, което желаем…

След 20ч. бг време  Луната ще премине в Дева и ще ни настрои на по-прагматична вълна…

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден ще намирате начин да привличате внимание, ще указвате силно въздействие на околните и всъщност денят може да е показателен кой подкрепя честолюбивите ви планове.

Денят предоставя възможност да подействате позитивно на доходите си, да спечелите нещо следствие на подкрепа или инициативи в миналото.

Денят е динамичен, натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат допълнителни, извън традиционното, но ще водят до вид удовлетворение, поне в повечето случаи.

Все пак настроението ви може да е по-неустойчиво, по различни поводи си правите равносметки и се променя онова, което отчитате за истински ценно.

[email protected]

Хороскоп за седмицата 01.03- 07.03.21г.

Ежедневието според рождената Ви Луна е…

И Дзин оракул на бъдещето

Телец, Дева, Козирог– днес се намират хора, които подкрепят идеите ви, може да чуете добри новини, предложения, които да порадват сърцето ви и да са повод за варианти на развитие, повече вяра в собствените ви възможности и по-добри перспективи на развитие.

Въпреки всичко, настроението ви е по-неустойчиво от обикновено. Ескалират въпроси, които са лични или пък отчитате за извън контрола си, такива, с които трябва да се съобразявате като външни фактори на влияние. Денят е доста показателен за това- как бихте подходили и се справили с неразрешени въпроси от миналото, припомням, че случващото се днес и утре има широко отражение, поне през идните около две седмици, така че е полезно да канализирате събитията в направление, в което искате да се развивате.

Ако това е невъзможно, тогава ще прелистите нова страница, ще смените подхода си. Повечето от вас ще стават социално все по-активни и така е правилно, това ще се превръща в повод за вид шансове на различни нива…

Популярността ви постепенно ще расте и тази тенденция ще се усилва, както и подкрепата към вас.

Водолей, Везни, Близнаци– денят предразполага към разяснителни разговори, които касаят важни за вас отношения с партньори, влиятелни личности, с хора, които влияят на благоденствието или чувството ви на щастие-общо. Ако днес между вас и съответните личности всичко е наред, получите приятни известия и вид подкрепа, тогава можете да се поздравите и да очаквате същото и в бъдеще.

Ако има различия, те ще ескалират и ще бъдат по-видни, може да забележите детайли или да ги обсъдите, които са се натрупали във времето като неразрешени казуси. Денят е подходящ да се опитате да изчистите подобни различия, защото това ще има широко отражение, обратното-също.

Денят е подходящ да въздействате позитивно на дома, семейството си, можете да разчитате на близките си или пък- вие може да инвестирате в тях и това ще се отчита за позитивно обстоятелство. Креативният подход ще е много полезен, освежаващ най-близката среда, може да разтовари евентуално напрежение, ако се нуждаете от това.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Същевременно може да ви се налага да водите по-разгорещени дебати, за да защитите интересите си, да отстоявате мнението си.

Денят е показателен до колко вашата визия за бъдещо развитие кореспондира с тази за важни за вас хора, също- кой подпомага постигането на целите ви и кой може да застане на пътя на успехите ви.

Денят е подходящ съзнателно да оздравявате връзки, които ще ви бъдат полезни, ще допринасят за по-добрите позиции на работното място и не само.

Все пак не са изключени и повишени разходи, в оптимален случай-това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Информационният поток е много усилен, може да ви донесе изненади, част от тях ще ви покажат какво ново трябва да допуснете в отношенията си, а други- ще са внезапна подкрепа, предложения, които ще ви зарадват, ще разкрият възможности и т.н.