Дневен хороскоп за 02 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
161
Добави коментар

19 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни ще продължи да акцентира върху партньорските ни отношения, но днес ще ни покаже какво трябва да се промени в тях, за да бъдат те още по-здрави.

В този процес можем да надникнем отвъд видимото и да забележим процеси, които ни влияят или пък ще проявим повече воля, изобретателност, за да наклоним везните в своя полза при евентуални спорове, разминавания на мнение или пък своеобразна борба за власт- буквално и в по-широк смисъл.

Трябва да се има предвид също така, че стабилността или въобще как ще се превърти денят ще зависи пряко от важни за нас отношения- с партньори, влиятелни личности и т.н. Възможно е да ескалират определящи или трансформиращи бъдещи перспективи на развитие разговори, преговори и е много подходящо да се постараем да скрепим контакти,  които ще се окажат мост към нашите успехи, благоденствие, чувство за щастие- общо.

Ще погледнем на връзките си от един друг ъгъл и нека това да ни е полезно, да се възползваме и да ги превъртим в една по-предпочитана посока..

Лунен календар за март 2021г.

[email protected]

Овен, Лъв, Стрелец– днес водите доста интересни разговори, в които можете да узнавате тайни, скрити процеси, които ви влияят, а това може да трансформира някой ваши контакти, делови, понякога-лични. Не е задължително това да е лошо,  може да е много полезно. Можете да преобразите отношенията си в една по-позитивна посока като усилите скрепващи елементи и минимизирате или отстраните евентуални слабости. Ако това е невъзможно, тогава днес може да скъсате някой връзки, които са безперспективни. Ескалират равносметки, а понякога и своеобразна борба за власт, в такъв случай- силата ще бъде на страната на диалогичността. Може да инвестирате в близки, в себе си… Все пак е полезно да се пазите от конфронтации, които могат да нанесат щети..

Телец, Дева, Козирог–  денят е натоварен с множество ангажименти, но могат да възникнат допълнителни или непланирани, така че е по-добре да имате повече свобода на действие, за да можете да реагирате. Разбирате в по-ярки краски бъдещи перспективи на развитие в чисто професионален аспект, а това в значима степен ще се влияе от подкрепата, която получавате от колеги, влиятелни или власт-имащи личност. Подходящо е да извършите положителни промени, които пак така ще се отразят на работата ви, кариерното ви развитие.  Опитайте се да избягвате противопоставяния, които могат да ви нанесат щети. Все пак повишени разходи са доста вероятни, но могат да бъдат и целесъобразни.

Близнаци, Водолей, Везни– както вчера, така и днес имате възможността да влияете подчертано на околните и е хубаво да се възползвате от тази опека на звездите, също- да се възползвате от повишената ви интуиция. Въпреки всичко, днес може да имате усещането, че днес определени хора ви предизвикват или това са обстоятелства от миналото, които ви застигат. Същевременно- точно днес можете да влияете на всичко това като използвате различни способи и получите съответен различен и по-добър резултат, превъртите евентуални предизвикателства в полза…

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, но ви дава възможност да наваксвате с дела, които са изостанали или сте отчитали до този момент извън контрола ви. Водите доста интересни разговори, ако има нещо, което е като фактор зад гърба ви- днес ще го идентифицирате, а това винаги е полезно. Денят ви дава възможност да оздравите близки отношения в дома, семейството, но не само, а ако се изискват евентуални изглаждане на различия- подходящо е да го направите сега…