Дневен хороскоп за 03 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
119
Добави коментар

20 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион винаги може да изкара на повърхността скрити емоции, желания, процеси, които изведнъж се отключват и се проявяват, защото не могат повече да бъдат удържани. Така денят ще придобие особени и по-цветни краски, с по-наситени нюанси.

Днес можем да бъдем всякакви, но не и безразлични и в повечето случаи ще демонстрираме истинските си  преживявания, включително такива, които са се натрупали в душата ни, но не сме афиширали до този момент…Това може да бъде доста интересен и познавателен процес, който ще ни представи и обикалящата действителност от един друг и по-непознат ъгъл.

Луната в Скорпион усилва нашите инстинкти, интуиция, активира подсъзнанието ни, така че може да ни помогне да идентифицираме скрити опасности, но и възможности.

Хубаво е през това време да се вслушваме във вътрешния си глас, евентуални предчувствия, които перманентно ще се усилват.

Можем да очакваме трансформации там, където са необходими, за да сме по-стабилни, подобно на малки или по-силни земетресения, които разтоварват евентуално напрежение и  „наместват пластовете под краката ни“ и това може да е напълно позитивно за нас, ако не губим крайните си цели от поглед.

Някой ще разкриват свои чувства, които не са изразявали до този момент, ако определени отношения са здрави, днес могат да придобият по-романтични нюанси, можем да очакваме прояви на емпаия, дълбоко разбиране и готовност да помагаме на тези, които обичаме.

Все пак околните ще ни изненадват и ако определени личности са ненадеждни, това ще бъде по-видно от обикновено. Също, ако има противопоставяне на интереси, ако не гледаме с някой  важни за нас хора  в една посока…В оптимален случай- това ще е повод за разяснителни разговори и отстраняване на недоразуменията, в друг – повод за дистанциране, за да се предпазим от неблагоприятни влияния, че и загуби.

Денят предразполага към внезапни и допълнителни разходи, но те могат да бъдат и неизбежни или целесъобразни, все пак е полезно да сме по-внимателни…

[email protected]

Лунен календар за март 2021г., вижте кои са щастливие ви дни!

Любовният живот на мъжа според зодията

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, мнозина ще откриват подкрепа в най-близката си среда- дома, семейството или ще допускат само избрани хора до себе си, за да прекарат времето си по-спокойно или дори релаксиращо. Въпреки всичко, едва ли денят ще премине по предварителен график, могат да възникват изненади, които да объркат предварителните ви планове. В оптимален случай- това ще ви помогне да наваксате с дела, които са отлагани или да се справите с процеси, които са били извън контрола ви. Правите си равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате и това винаги е полезно, също- да си създадете, утвърдите- общи и обогатяващи цели с важни за вас хора. Избягвайте конфликти по чисто финансови причини, заложете на диалогичността и по-далечни перспективи. Повишени разходи са доста вероятни, но те може да са и целесъобразни, все пак е хубаво да сте по-внимателни.

Телец, Дева, Козирог– акцентът при вас отново са взаимоотношенията, лични или делови. Водите разяснителни или доста емоционални разговори. Вероятно ще има лица, които ще докоснат сърцето ви, ще са повод за по-дълбоки и запомнящи се преживявания. Не е изключено да изкажете или чуете думи, които достигат до дъното на вид истини. Не е задължително това да е лошо, зависи от индивидуалния хороскоп. Но обединяващо правило е, че ще можете да видите важни за вас връзки такива, каквито са, без „украси“, понякога и от един друг, скрит до този момент ъгъл, а това винаги е полезно. Ако ескалират различия по базисни теми, например- кой и какви отговорности поема за дома, но не само, днес можете да ги разрешите, стига да искате…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е динамичен, интересен, изпълнен с доста ангажименти и в никакъв случай няма да ви е скучно, но ще е хубаво да планувате на момента, защото не всичко ще се движи по предварителен график, особено през първата част на деня. Същевременно ще имате силна мотивация да отхвърлите дела, които са се натрупали, тежат ви и не търпят повече отлагане и ще можете да се справите. Ескалират повишени разходи, могат да бъдат и полезни инвестиции. Звездите ви дават шанс обаче, също да спечелите нещо- материално или морално, да превъртите евентуални предизвикателства в полза, като търсите, намирате нестандартен подход и силата се оказва на ваша страна.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е доста усилен, носи ви приятни известия, предложения, част от които ще бъдат и изненадващи. Все пак възможно е да чуете и думи, които да ви помогнат да узнаете тайни, да идентифицирате скрити процеси там, където ги има и да вземете евентуални мерки. Вие обаче, днес влияете по-силно и над средното ниво на хора и тенденции. Вие определяте емоционалния фон и не само. Интуицията ви е много силна и може да ви подскаже неявни възможности или опасности, от които да се предпазите, също- от какво има нужда отсрещната страна, така че да й го дадете, стига да искате и да си струва, това вие ще прецените, важното е, че ще имате избор, шансове и т.н. Мнозина ще имат предчувствия и нека те също се превърнат  в точен ориентир…