Китайски онлайн магазини, с европейски складове 2021

1
176
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Складове в Чехия, Полша, Германия, Франция Доставка с български пощи, спиди, еконт

Списък на китайските онлайн магазини с европейски складове.

Поръчките пътуват по-бързо, цената за доставка е приемливо ниска, а често е и безплатна. Най-важното – не се налага да се редите допълнително на митническите гишета, защото стоките, които идват от други страни членки на ЕС, не се облагат допълнително с ДДС или мито.

в последно време се превърна в мой фаворит сред китайските онлайн магазини с европейски складове. Предлагат доста добри цени на продуктите, изключително добре заредени складове в много държави от ЕС. От дребни джаджи, през електрически тротинетки, мебели, битова електроника и фитнес тренажори.

Като съвет – проверявайте в кои евро складове стоката е с най-ниска цена за доставка или безплатна такава. Най-често това е складът в Полша.

Към GeekBuying.com

(какво име само) е другият ми най-любим магазин. Но след като започна световната блокада през март 2020, работата с доставките тръгна на добре и повечето им стоки, които са в Китай, сега имат доста неизгодна цена за доставка, особено ако ви трябва нещо малко. Точно по тази причина изнесоха най-апетитните си продукти в европейските си складове. Сега може да поръчате бързо и най-често с безплатна доставка от Европа. По този начин далеч по-удобно може да се сдобиете с поредната Xiaomi джаджа или да си харесате нов геймърски стол, робот прахосмукачка, дрон… и други обемисти стоки, които ви беше трудно или много скъпо да поръчате от Азия. Тук ще откриете всичките им стоки в Европа

също имат стоки на склад в Европа. При тях е малко по-омотано в откриването на стоките, които са в Европа. Може да опитате като отправна точка този адрес . От тях може да намерите продукти, които са им на склад в Европа, и да налучкате откъде ще ви е най-изгодно и кой склад доставя до България.

Както и – GearBest e един от най-популярните китайски онлайн магазини и има доста почитатели в България. Едно е местата, където винаги ще намерите добра цена за нов ТВ бокс, 3D принтер или пък глезотийки за автомобила.Следете рейтинг на търговец, сравнявайте цените. Някой от тях работят с PayPal, плащането е с банкова карта, но имат добра система за защита на потребителите си. Всичко за пазаруването от Алиекспрес

Пряк конкурент на Алиекспрес. Тук също са събрани хиляди търговци и производители на китайски стоки. Отново следете рейтинг системата, за да попаднете на добър търговец. Ако разгледате внимателно продуктите, ще откриете такива, които няма да намерите в Aliexpress. интересни находки има при дрехите, обувките, чанти и аксесоари.

Този лист, разбира се, не е пълен списък на китайските онлайн магазини, тези са изпитани и може да им се има доверие. Споделете с коментар, ако имате друг любим китайски онлайн магазин с по-бърза доставка, по-ниски цени или пък с адекватно обслужване и съпорт

Виж още Най добрите Китайски магазини. Как да се регистрираме? Мнение от клиенти [feedback]