Топ 3 алтернативи на WhatsApp, Viber и Facebook през 2021

2
203
Добави коментар
novitemi

 1. Signal е безплатен, има силно криптиране и работи на всички мобилни платформи. Както повечето други приложения за съобщения. Предлага гласови и видео разговори. Можете да използвате приложението на компютъра си, както и на мобилния си телефон. Всяко съобщенията са кодирани, така че само подателят и получателят могат да ги прочетат. Споделяйте безплатно текст, гласови съобщения, снимки, видео и GIF файлове. Възможност за създаване на групови чатове, с които улеснявате поддържането на връзка със семейството, приятелите и колегите ви на работа. Няма реклами, за да се съсредоточите върху споделянето на важните моменти с хората, които имат значение за вас. 

 2. Threema обещава пълна поверителност. Вашите списъци с контакти и информация за групи се съхраняват единствено в телефона ви, а не в приложението. Съобщенията се изтриват веднага след като бъдат доставени. Освен това можете да се свържете с хора, използващи 8-цифрен Threema ID вместо телефонен номер, който допълнително защитавайки вашата поверителност. Можете да проверите контактите с уникални QR кодове. Осигурява шифроване от край до край за всички видове съобщения, включително текстове, гласови повиквания, споделени файлове и групови чатове. Той дори криптира съобщенията ви за състояние, така че никой да не може да следи какво публикувате. Съобщенията могат да се четат само от подателя и желания получател. Подобно на WhatsApp, приложението предлага и функции за форматиране, както и изпращане на местоположения и файлове. За разлика от WhatsApp, потребителите могат да създават анкети и да оставят обратна връзка за отделни съобщения. Можете дори да скриете определени чатове и да ги защитите с парола. Threema е базирана в Швейцария, която е известна със своите закони за защита на личните данни.

 3. Wire е защитено приложение за съобщения с криптиране от край до край. Той също така поддържа мултимедийно споделяне на файлове и аудио филтриране . Наличен за всички основни платформи, можете да влезете в акаунта си от осем синхронизирани устройства. Можете да форматирате текст с удебелен шрифт и курсив и да създавате списъци в чатовете. Също така ще можете да оптимизирате размерите на файловете за лесно споделяне. Прелага се възможност да зададете таймери за изтриване на съобщения за допълнителна поверителност. 

 

 

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари