Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г.

1
178
Добави коментар

Почти през цялата седмица Луната е намаляваща, така че по-голяма част от събития и тенденции се движат почти по инерция, ние можем само да се постараем да извличаме най-доброто от случващото се, да коригираме или отстраняваме евентуални грешки или пропуски.

През това време ще можем да разчитаме на значима обективност, към която ще се стремим, за това ще ни помагат околните, общуването, които ще играят ролята на вид коректив, ще ни носят полезна информация, ще ни надаряват с идеи, подкрепа, ако се стремим да откриваме съмишленици и да получаваме подкрепа- ще ги намираме и ще успяваме да превъртаме някой предизвикателства в полза…При всички случаи комуникацията ще е много полезна и тя ще се усилва по един естествен начин.

На този фон нашата интуиция ще е значима. Слънцето е в Риби и активира всичко, което е натрупано в нашата душа като впечатления, преживявания, това е богатство, което в оптимален вариант сега ще се преработи в знание, опитност, от които ще се възползваме. В този смисъл- вътрешният ни глас също ще се оказва верен ориентир, мнозина ще имат предчувствия, които не бива да пренебрегват….

Най-важното събитие през настоящия период е Новолунието, което е на 13 март. Трябва да припомним, че силата на Риби е във въображението, което може да намери невероятни, доста изобретателни, почти магични, невидими до този момент начини за сбъдване на желания. Всъщност, мнозина ще са под въздействието на някаква обсебваща съзнанието мечта, индивидуална за всеки- отнасяща се до придобиването на материални блага или пък- взаимоотношения с любим човек. Можем да се възползваме от Новолунието и да посеем семена, които ще искаме да прорастват в бъдеще. Част от стъпките, които ще предприемем може и да са символични, но тясно обвързани с усещанията, които имаме, за реализация на заплануваното.

Част от перспективите обаче, ще възникват спонтанно и извън волята ни…Това Новолуние е в Риби- последният зодиакален знак, така че своеобразното обновяване пак така ще е подчертано зависещо от вектор, който сме задали в миналото и сега ние можем да се порадваме на резултати и развръзки, да ги усилим, за да имат енергия, да ги утвърдим и пренесем- и в бъдеще. Все пак, ако нещо трябва завинаги да остане зад гърба ни, защото няма потенциал и е изгубило смисъл- това става особено видно в периода на Риби и то изтича между пръстите ни, образно казано.

Новолунието включва Нептун, в астрологията тази планета символизира „Божията милост“, така че ще има личности, които действително ще получат нещо ценно за тях по един лек и невероятен начин. Ако изгубим или се разделим с нещо, това ще е признак, че то не кореспондира с нашия път и предопределеност, а може и да имаме някакъв дълг…

За това Новолуние в Риби, включващо Нептун и Венера е по-валидно от всякога твърдението, че ако си пожелаем нещо от душа, цялата Вселена ще ни помага, за да го сбъднем.

В любовта- повечето от нас ще бъдат доста романтично или носталгично настроени. Периодът е доста подходящ, особено в дните на Новолунието /събота, неделя, понеделник/- да укрепим важни за нас връзки, да ги задълбочим. Същевременно, случващото се тогава е показателно- колко близки сме с любими хора, до колко ние или те- могат да докоснат в дълбочина сърцето ни.

Парични потоци- можем да подействаме положително на доходите си чрез вид сътрудничество, паралелни, понякога нерегламентирани източници за печалба, опека, не винаги явна…Обединяващо правило- не бива да афишираме твърде намеренията си, в Риби „щастието обича тишината“ повече от всякога, така че евентуални преговори трябва да се водят също по подобен начин.

В по-глобален мащаб- можем да очакваме нови социално-икономически мерки, особено след Новолунието, но не само, които трябва да се окажат положителни.

В здравословен аспект- за съжаление имунната ни система винаги е по-уязвима докато Слънцето е в Риби, а Нептун може да усложни допълнително въпроси, които касаят вирусни заболявания. Но тази картина е временна, скоро, да кажем на 21 март- Слънцето и Венера едновременно ще преминат в Овен и ще подействат положително на живителните ни сили и енергия… Овен символизира раждането на живота и не само. Цялата природа реагира на това, а ние сме част от нея. Така през последната десетдневка на март и въпреки че Меркурий все още е твърде отдалечен- времето ще се затопли рязко, самите ние ще почувстваме тази мощна, възстановителна енергия, прилив на адреналин, воля, жажда за живот…

Лунен калерндар за март 2021г.

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 07.03- 14.03.2021г. Зодия Риби