Дневен хороскоп за 05 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
171
Добави коментар

22/23 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната в Стрелец днес ще усили ентусиазма, вярата в собствените ни сили, смелостта, с която преследваме желанията си. Традиционно през това време „стреляме на високо и надалеч“ и това само по себе си е предпоставка за скообразни успехи или придвижване в избраната посока.

С напредването на деня тенденцията ще се усилва и действително може да очертае по-позитивни хоризонти на развитие, варианти, ако търсим такива, различни от настоящите възможности.

Общуването е интензивно, може да е премесено с известно противопоставяне на интереси и мнения, но все така ще е много полезно, повод да получим ценна информация, да привлечем внимание и подкрепа, понякога- да разсеем евентуални съмнения, страхове, да се разтоварим в приятна компания.

Ако има нещо, което ни тревожи или създава усещане за несигурност, вид неяснота, днес и утре това ще се активира по различни поводи, същевременно- ще можем да въздействаме на всичко това над обичайното чрез разговори, обединение на усилия, чрез собствените ни по-позитивни оценки, които виждат повече шансовете, а не препятствията, това е едно от най-големите предимства на Стрелец, отключващ и доза късмет…

Под влияние на случващото се ще проявим висока адаптивност и тя ще ключът успехи в повечето ситуации.

Овен, Лъв, Стрелец– днес инициативността ви ще е висока и често ще се оказвате в център от внимание, ще указвате подчертано силно влияние на важни за вас хора и можете да оздравите важни за вас връзки. Същевременно, самите вие може да изпитвате някакви колебания, съмнения, които могат сега да бъдат разсеяни или пък да ви подтикнат да смените подхода си, да преосмислите нещо ценно за вас или направо да прелистите нова страница. Евентуални спорове, предчувствия, ще се превръщат във верен ориентир- за силни или слаби звена във взаимоотношения и не само. Навън се чувствате по-добре, ангажименти с дом, бит или рутина- по-скоро ще ви натоварват…

Телец, Дева, Козирог– денят ще изисква повишена адаптивност, по различни поводи може да си правите равносметки на кого и в каква степен можете да разчитате, кой може да провокира щети- в един по-широк смисъл. Денят е подходящ да си „сверите часовника“ с важни за вас хора, в оптимален вариант това ще е повод да изчистите евентуални разминавания, в друг случай- да се разграничите от личности, които могат да ви навредят в един по-широк смисъл. Инвестиции в близки хора, дома, семейството, също- във вас самите ще е доста полезно, понякога необходимо.

Близнаци, Водолей, Везни– днес се появяват хора, които са повод да разнообразите, освежите ежедневието си…Може да проведете интересни, приятни или полезни разговори, ако желаете вид подкрепа- подходящо е да преговаряте днес и утре, вероятността да получите желаното е повече от голяма. Все пак, ако ескалират различия, особено по чисто финансови въпроси, това ще е сигнал, че трябва да си поставяте общи и обогатяващи цели с важен за вас човек, за да избегнете напрежение или дори загуби в бъдеще. Адаптивността ще е много полезна в този случай. В друг вариант- може да си промените мнението към хора, които не подкрепят честолюбивите ви планове, могат да ги объркат и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, дава ви шанс да спечелите нещо важно за вас- чисто материално, но може и да е под формата на морално удовлетворение. Звездите ви показват кои от вашите честолюбиви планове могат да се осъществят, да ви дръпнат напред и нагоре или пък трябва да проявите повишена адаптивност, за да реализирате желанията си или пък- направо да се ориентирате към варианти, които пак така могат да се отключат, особено, ако ги търсите. Денят не протича по предварителен график, пазете се от пренапрежение или пренатоварване.