AliExpress – Вашето ръководство, за да станете продавач на AliExpress

1
249
Добави коментар

Мога ли да продавам на AliExpress?

Да, това е лесен процес и регистрацията няма да отнеме много време, за да станете търговец на AliExpress 

Стъпка 1: Настройка на акаунт и регистрация на магазин

Кликнете тук и можете да продължите да регистрирате акаунт в AliExpress:

В началото можете да промените езика в горната част на страницата за регистрация, сега ние поддържаме 7 езика: английски, руски, китайски, испански, италиански, турски, френски.

На второ място, трябва да изберете държава /седалище и адрес на управление на фирмата/магазина, за сега Али експрес поддържа 6 държави: континентален Китай, Русия, Испания, Италия, Турция и френски.

Пример:

Избираме Турция В първото поле трябва да напишете имейла си, във второто поле трябва да зададете парола и в третото поле да повторим паролата:

Приключихте, трябва да натиснете квадратчето под думата „Проверка“ и След това трябва да „Приемете споразумение за членство“ и след това да натиснете „ПРОДЪЛЖАВАНЕ“.

След като щракнете върху продължи, получавате кода за удостоверяване във входящата поща. Въведете кода за проверка.

Следва страницата за бизнес информация. 

Фирмена правна форма: Ограничена отговорност; Частна компания; Присъединете се към акционерно дружество.

Регистрираното име на фирмата: не може да се променяАдрес на фирмата: Име на улица, работен номер, пощенска кутия и др. Щат / Провинция / РегионТелефонен номер за връзка: Номерът на телефона трябва да е верен и актуален, защото чрез него получавате потвърждение на акаунтаИмейл адрес за връзка с компанията: email адрес е важен за възстановяване акаунта, ако забравите парола.Данъчен регистрационен номер (VERGI KIMLIK NO): Важно, потвърждение на самоличността виСвидетелство за данъчна регистрация / Списък на разрешените подписи / Вестник на търговския регистър / Удостоверение за търговска дейност

Информация за законен собственик или негов упълномощен представител

Пълно име: (Име / фамилия / бащино име)

Националност:

Дата на раждане

Номер на лична карта или паспорт

Мобилен номер

Имейл адрес

Отнема 2-3 работни дни ( максимум ) и получавате известието. 

Когато получите потвърждението за вашата регистрация, можете да получите достъп до своя акаунт на тази връзка:

https://login.aliexpress.com/seller.htm?return_url=https://sellercenter.aliexpress.com/seller/index.htm

Стъпка 2: Записване на категория

Разделът за записване на категории ви предоставя пълен достъп до различни категории продукти. В тази стъпка намерете правилната категория за продукти. Сега можете да изтеглите подкатегорията на продуктовия списък.

След като инсталирате продуктовия списък, въведете вида продукт, който планирате да продадете, и изберете онлайн магазина, който е от значение за вашия бизнес. Сега кандидатствайте за услугата за търговска марка и търговска марка.

Стъпка 3: Годишна такса за изплащане

Получавате пренасочване към страницата за погасяване. Тази такса е годишната тарифна харчене от продавачите за поддръжка на AliExpress.com. Той включва списък на изискванията на ценовия план по договор за годишна технологична услуга между различните категории.

Стъпка 4: Страница за администриране на магазини

Следва страницата за администриране на магазина. В тази стъпка имате възможност да маркирате вашия магазин. Можете да изберете име на уебсайт от второ ниво, така че да имате достъп до него, без да влизате във вашия онлайн магазин.

Стъпка 5: Публикувайте своите продукти

Последна, но важна стъпка, тук решавате вида и усещането ( оформление на потребителския интерфейс ) на вашия магазин. Следователно е силно препоръчително да направите своя продукт да се откроява с изображения от висок клас и удобно описание за потребителя.

Изпълнението на горните пет стъпки означава, че сте официално упълномощени да продавате на AliExpress.

Методът за рекламиране на продукти на AliExpress гарантира, че клиентите виждат вашите продукти. Следователно, цената на маркетинга на вашата марка е значително по-малка.
Често задавани въпроси за продавача на AliExpress (най-често срещаните)
Мога ли да добавя моята марка към продуктите и как?

Да, ако тя присъства в библиотеката със запазени марки AliExpress, приложете я директно. Можете да добавите нова марка, ако предоставите името на марката, активната регистрирана търговска марка, съответния регистриран от правителството номер на търговска марка, името на собственика на регистрираната търговска марка и местоположението на регистрацията.

Колко трябва да платя, за да продавам на AliExpress?

Трябва да платите годишната такса за продавач на AliExpress. Таксата за продавач на AliExpress се определя въз основа на продуктовата категория. Обикновено е между 5% – 8% . По-добрата страна е, че ако достигнете конкретно количество продажби, тогава годишното плащане се намалява с 50% или дори повече.

В кои държави мога да продавам продукти чрез AliExpress?

Включва Австрия, Белгия, Кипър, Германия, Естония, Финландия, Франция, Испания, Словакия, Словения, Ирландия, Италия, Гърция, Латвия, Литва, Люксембург, Холандия, Малта и Португалия. Следователно имате възможност да продавате на глобалната аудитория .

Какви методи за плащане се приемат в AliExpress?

Visa, MasterCard, Maestro, AliExpress Pocket, Alipay Balance, American Express, Yandex.Money, Giropay, DOKU, WebMoney, Western Union, MercadoPago, Discover Cards, Carte Bancaire (Carte Blue), Przelewy24, Boleto, iDeal, Sofort Banking, TEF , SMS плащане в Русия (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) и плащане в брой (Euroset, Syvaony, Russian Post) aliexpress забранени артикули.

Кои продукти ми е забранено да продавам в AliExpress?

Забранени продукти включват храни и напитки, незаконни търгуваните продукти и продукти забранени съгласно списъка на AliExpress продукт политика .

Кой е най-продаваният артикул в AliExpress?

Въпросът, който сте си задавали най-много като другите търговци на Aliexpress, е кой е най-продаваният артикул в AliExpress? Отговорът на този горещ въпрос е прост. Никой продукт не може да запази завинаги заглавието на най-продаваната статия на AliExpress.

А за решаване на проблеми продукт с уау фактор трябва да е за идеален продукт, който винаги е с високо съдържание на търсенето. Но познаването на стратегията за намирането й винаги ще разкрие най-продавания артикул в AliExpress.

Използване на Facebook за намиране на най-продавания артикул в AliExpress

Влезте във Facebook и отидете до лентата за търсене.

Търсете „50% отстъпка от безплатна доставка“, „50% отстъпка + безплатна доставка“, „пазарувайте сега“, „вземете своето днес“, „вземете своето сега“ или „вземете своето тук“, „вземете го тук“ или „ вземете го днес ”.

Ще ви се покажат много продуктови видеоклипове, но помислете за такъв с хиляди показвания през последните няколко седмици.

Какво да направите, ако не го намерите в AliExpress?

Щракнете с десния бутон на мишката върху изображението на продукта и щракнете върху „търси в google за изображение“ също е опция, ако продуктът не е в AliExpress.

Той ще ви пренасочи към страницата с резултати от Google. Заменете думата „XYZ с aliexpress.com Сега ще бъдете на продуктовата страница. Тук потърсете наистина високи отзиви на продавача (97% минимум) и огромен брой поръчки.

Следващото нещо е да проверите дали продуктът е с отстъпка или не. Това е от решаващо значение за намирането на най-продавания артикул в AliExpress. Посетете създадения от AliExpress – Dropshipping Center на AliExpress Кликнете върху продуктовия анализ и поставете URL адреса на продукта.

Използване на инструменти за намиране на най-продавания артикул в AliExpress

Безплатният инструмент като Dropshipping Center на AliExpress разполага с огромни количества актуални данни за продуктите, които ви помагат да откриете своите печеливши продукти, които да се продават на AliExpress. Отделно от това, той предоставя следните предимства

По-малко време, необходимо за проучване на продуктаТочният магазин, продаващ определени продуктиПовишава възвръщаемостта на инвестициите