Транспорт на строителна техника, мотокари, бобкати, валяци и други.

1
105
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Транспорт на строителна техника, мотокари, бобкати, валяци и други.

Пътна помощ – репатрак за строителна техника. Най-добри цени в бранша. Превоз на Машини, камиони, мотокари, бобкати , валяци и други!Най-добри цени !

Пристигаме на момента! 0878/42-40-97Разполагаме с професионален голям камион тип пътна помощ за извършване на транспортни дейности на всякаква техника и т.н. до 12 тона!Обадете се сега на и получете вашата оферта за транспорт и то денонощно!Отзоваваме се веднага, експресни услуги и коректно отношение към всеки един клиент.Хиляди души годишно ни се доверяват и остават доволни.Без допълнителни такси и скрити условия!Превозване на повредени багери, бобкати, мотокари, вишки, камиони, строителна техника и други!Фирмата разполага с камион 12Т. за по големи товари.Отзоваване на адрес до 30минути!!

Телефон за контакти: 0878/42-40-97Фирмен сайт: http://roadhelp.bg

Издаваме фактури за транспорт по ДДС!Разполагаме с млад екип, и функционални репатраци за извършване на професионални услуги!Денонощна помощ при нужда! – Народни цени !Може да разчитате на нас, както за гр. София така и за всички останали области на България !Обадете се сега!