Дневен хороскоп за 09 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
135
Добави коментар

26 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

До 10ч. бг време Луната е в Козирог, а после преминава във Водолей.

Докато е в Козирог Луната- ние все още сме настроени критично, прагматично, склонни сме да действаме крайно, ако трябва да защитим интересите си.

Може да произтече събитие или ярко вътрешно усещане, вид решимост, които да имат широко отражение.

В друг вариант- случващото се ни показва в различна степен- какво от миналото можем да променим, какво следва да трансформираме. Ако предстоят преобразувания в живота ни- те ще бъдат видни и е хубаво да обръщаме внимание на „знаците на Съдбата“, които ще се превръщат във верен ориентир.

Козирог е знак, който се свързва със социалния ни статус, имидж, стабилност, върхови постижения и ако ние се чувстваме уверени, с ясна визия или идея, която е подкрепена от хора и обстоятелства, това ще е чудесен признак.

Ако денят е спокоен, можете да разчитате на същото и през идните месеци.

Луната навлиза във Водолей след 10 часа и социалната активност до края на деня перманентно ще се усилва и в късния следобед, вечерта- можем да проведем важни разговори, преговори, да чуем подобни новини.

Общуването ще е източник на ценна информация, знание, което ни е нужно, но също и повод за успехи, да намерим подкрепа, да се разтоварим в приятна компания и т.н.

Колкото сме социално по-активни, толкова повече внезапни шансове можем да привлечем.

Много интересен ден, в който със сигурност няма да ни е скучно, бързината на реакциите, креативните идеи ще растат със съответните позитиви.

Водещо правило или необходимост за вид просперитет при по-високи и амбициозни цели ще бъде да се приобщим към вид колектив, да си сътрудничим. Днес и утре е доста подходящо да направим правилен избор към кого да се ориентираме и т.н.

Оракул: Вашият нумерологичен подпис.  Той показва как ви влияе името в съчетание с датата на раждане. Вижте какъв е вашият нумерологичен подпис и какво ви носи той!

Овен, Лъв, Стрелец- до 10 часа бг време може да произтече важно или показателно събитие за материалното ви състояние, кариерно развитие и т.н. Можете да обърнете специално внимание на случващото се, което ще ви покаже скрити възможности, но понякога и опасности, дали са нужни трансформации или всичко е спокойно и можете да се надявате на това и в бъдеще. След 10 ч. ежедневието ви се насища с интересна информация, срещи, предложения…Няма да ви липсва внимание, напротив, общуването е мост към успехи, но и яснота, също- шанс да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения..

Телец, Дева, Козирог– до 10 часа бг време вие може да достигнете до прозрение, да вземете важно решение следствие на предизвикателство, вътрешно и преобразуващо усещане. В повечето случаи то ще бъде във ваша полза, ще ви надари със своеобразна власт, повече устойчивост и т.н. След 10ч. бг време денят забързва своя ритъм, ставате все по-натоварени, но и ефективни и можете да спечелите от това- повече подкрепа, морално удовлетворение, а може и да са успешни преговори, които ще се отразят на обществено-значими позиции. Не са изключени шансове за печалба, бонус и т.н. Преговори по чисто материални въпроси- ще бъдат доста успешни, продуктивни…хубаво е да ги инициирате и може да бъдете приятно изненадани. Все пак е полезно да избягвате изостряне на някой отношения и пак така- поради конфликт на интереси..

Близнаци, Водолей, Везни– до 10ч. бг време денят не протича по предварителен график, може да имате нужда от по-висока адаптивност. Ако има нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви- сега е моментът да му въздействате или пък да го оставите зад гърба си и подобно на безсмислен товар. След 10ч. и до края на деня социалната ви активност перманентно ще расте, како и собствената ви самоувереност, способност да влияете на хора и събития. С по-голяма лекота ще постигате желанията си и може да се оказвате в център от внимание, събития. Ще притежавате и доза късмет, възползвайте се по оптимален начин…

Риби, Рак, Скорпион- до 10 ч. бг време можете да чуете новина, да проведете разговори или да произтече събитие, което е важно за бъдещото ви развитие или пък за ваши отношения. Денят не протича по предварителен график, могат да възникват перманентни и допълнителни задачи, но с тях и допълнителни възможности, особено, ако търсите такива и те могат да ви подействат обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл. Денят може да ви поднесе изненади, в повечето случаи ще са приятни, а ако не всичко протича според желанията ви, тогава ще възникват алтернативи, понякога и по един спонтанен начин…