All Inclusive в Банско – Белведере Холидей Клуб

1
119
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел „Белведере Холидей Клуб” е ваканционен комплекс от затворен тип, разполагащ с 110 луксозни апартаменти с една и две спални. Апарт-хотелът разполага с голям набор от чудесни съоръжения и удобства, които са на разположение на гостите за тяхната пълноценна почивка. Комплексът има отлично местоположение, само на 4 минути пеша от кабинковия лифт и в съседство с новия Мол на Банско. 

Комплимент от хотела:
Второ дете от 6 до 11,99 г., настанено на допълнително легло – безплатно.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 63 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в едноспален апартамент 
Изхранване на база All Inclusive
Ползване на басейн с вградени тангенторни ефекти, два броя финландска сауна, инфрачервена сауна с вградени пана от хималайска сол, джакузи
Безплатен Wi-Fi интернет
Паркинг
Ползване на Детски кът /вътрешен/, но децата до 5 г. се допускат само с придружител

Програма All Inclusive:
08.00 – 10.00 ч. – закуска сет меню или блок-маса + кафе, чай, сок, мляко, топъл шоколад
12.00 – 13.30 ч. – обяд сет меню или блок-маса + безалкохолни напитки, български алкохолни напитки
16.00 – 16.30 ч. – следобедна закуска /сандвичи,дребни сладки, соленки плодове + кафе, чай, сок/
19.00 – 21.00 ч. – вечеря сет меню или блок-маса + безалокохолни напитки, български алкохолни напитки;
Консумация на български напитки /само по време на изхранванията, и само на територията на ресторанта/ – уиски, ракия, водка, мастика, мента, джин, наливна бира, бяло и червено вино,безалкохолни напитки от пост микс, минерална вода от диспенсър, кафе, капучино, мляко и чай от автомат
Всички храни и напитки от офертата All Inclusive Light се предлагат в Ресторанта на хотела в посочените часове.
Всяка поръчка извън нея се заплаща допълнително При по-малко от 35 човека, изхранването се организира на сет меню
Програмата започва със следобедна закуска /16,00 ч. в деня на настаняване/ и завършва с обяд в деня на напускането на хотела.

Според последната заповед на Министерството на здравеопазването и реорганизацията на работата на заведенията и ресторантите в хотелите, изхранването ще се извършва по установен график, с намален капацитет и до 22:00 ч.
Изхранването е само в основния ресторант на хотела. Не се разрешава изнасяне на храни и напитки извън територията на ресторанта.
На лица под 18г не се сервират алкохолни напитки. Хотелът си запазва правото да променя условията и изискванията за изхранване, съобразно ограниченията и мерките, наложени и действащи към момента на територията на България.
Комплексът поставя на първо място живота и здравето на своите служители и клиенти, като се работи в условия на повишени мерки за сигурност, хигиена и дезинфекция, при ред и условия, изцяло съобразени с превенцията, ограничаване на разпространението и борбата с COVID – 19.
Хотелът си запазва правото да променя условията и изискванията за престой, съобразно ограниченията и мерките, наложени и действащи към момента на територията на България.

Според последната заповед на Министерството на здравеопазването и реорганизацията на работата на заведенията и ресторантите в хотелите, изхранването ще се извършва по установен график, с намален капацитет и до 22:00 ч. 

• Изхранването е само в основния ресторант на хотела. Не се разрешава изнасяне на храни и напитки изън територията на ресторанта. На лица под 18г не се сервират алкохолни напитки. Хотелът си запазва правото да променя условията и изискванията за изхранване, съобразно ограниченията и мерките, наложени и действащи към момента на територията на България. 

• Комплексът поставя на първо място живота и здравето на своите служители и клиенти, като се работи в условия на повишени мерки за сигурност, хигиена и дезинфекция, при ред и условия, изцяло съобразени с превенцията, ограничаване на разпространението и борбата с COVID – 19. Хотелът си запазва правото да променя условията и изискванията за престой, съобразно ограниченията и мерките, наложени и действащи към момента на територията на България.