Защо да пазарувам от Geekbuying?

1
114
Добави коментар

Geekbuying е основана през 2012 г. с мисията да създаде платформа, която поставя клиента на първо място. От самото си създаване се превръща в една от водещите платформи за електронна търговия, продаващи широка гама от потребителски електронни джаджи, с огромен избор от продукти с ненадминати цени. GeekBuying предоставя специални цени и големи отстъпки за артикулите, закупени на едро, специални студентски и младежки отстъпки. Може да печелите пари чрез партньорската и програма на admitad/ affiliate program admitad подробности за самата програма от тук / Ако търсите най-добрите брандове смартфони или просто пазарувате за уникална джаджа ще ги откриете точно тук.

Онлайн магазина разполага с местни складове в Испания, Германия, Италия, Полша и Америка. Всички поръчки, изпратени от техните местни складове са безмитна и с бърза доставка в рамките на 48 часа. Разполагат и със складове в Хонконг и Китай, които поддържат доставка по целия свят. За поддръжка на гаранционни и след гаранционни продукти имат ремонтни центрове, разположени по целия свят.

Смартфоните, лаптопите, телевизионните кутии, интелигентните преносими устройства и дроновете са сред най-популярните продукти на сайта, но можете да откриете и много други невероятни джаджи, от топ марки до най-популярните артикули. Онлайн магазина е с опростена навигация за търсене по продуктови категории, които могат да бъдат сортирани според това как искате да пазарувате. Можете просто да търсите продукти според цената, марката или спецификациите. След като откриете продукт, който ви хареса, просто го добавете към вашия „Списък с желания“, за да го запазите, или можете да го добавите към количката си и да продължите да разглеждате. Процесът на плащане е направен да бъде опростен и сигурен. Сайтът приема всички основни кредитни и дебитни карти като: VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB, Diners Club, Elo & Hipercard. Също така си партнира с PayPal, Western Union и Wired Transfer, както и с местни начини на плащане като GIROPAY, SOFORTBANKING, BOLETO & OXXO, целящи да предложат на своите клиенти още по-сигурно и удобно пазаруване. 

Така че разгледайте тези невероятни оферти сега!

.

Полезни статии:

Публикувано от Промо оферти

Търсим да открием за Вас най- добрите оферти, на най- добри цени, от най добрите онлайн магазини.Предлагаме ви подходящи оферти за дома и Вашия външен вид и стил от висока модна елегантност до по-обикновен шик.
Преглед на още публикации