Дневен хороскоп за 10 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
78
Добави коментар

27 лунен ден, Луна във Водолей

Любителите на астрологията знаят, че Слънцето символизира и отключва събития, особено, когато аспектира планета. От днес и през идните около два дни Слънцето ще аспектира Нептун, освен това предстои Новолуние, което пак така ще включи Нептун, значи, сега ще произтекат важни процеси, които ще имат своето широко отражение. Те може и да не бъдат видни веднага и подобно на посети семена, за които се изисква време, за да покълнат, да бъдат видни на повърхността, да дадат плод и т.н. И така, случващото се сега ще има отражение върху следните сфери- на първо време социално-значими дейности, помощи, паралелни тенденции. В друг случай- това може да бъдат въпроси, които се отнасят до алтернативи за печалба, осъществяване на тайни и съкровени желания. Ако те кореспондират с нашата същност и предопределеност- задължително ще намерят начин да се имплантират в живота ни и да се дадат добри резултати. Нептун в съвпад със Слънце може да ни отнесе в мечти, интуитивно да откриваме отговори, начини, решения, но може и да предизвика страхове, съмнения. И  нека да дадем път на мечтите, а не нещо друго. Някой може да са разсеяни, изморени…признак, че трябва да обърнат внимание и на физическото си състояние..

В обществено значим аспект- това могат да бъдат социални мерки, които ще бъдат най-видни като отражение и резултат през юни, юли, септември, после ще се движат по инерция или ще изгубят смисъл.

В личен план- ако желаем да осъществим тайно желание, да привлечем алтернативи за печалба, облагодетелстване, привличане на нещо ценно за нас, до вид опека, подходящо е да  направим подходящи стъпки в тази посока.

Не е удачно да пресираме събитията и да бързаме, защото Луната е намаляваща и клони към приключване на един лунен месец. Но това не означава, че само трябва да стоим и да чакаме. Трябва да се има предвид също, че Луната е във Водолей, а планетите са подредени подобно на влакче, ако ми позволите подобна асоциативна препратка. Значи- едно събитие много ясно и бързо задейства и провокира друго събитие. Ако използваме тази асоциация- общуването днес може да задейства други процеси, които да имат много по-широко отражение, отколкото подозираме в началото.

Може да чуем нещо важно, което да ни е полезно и да ни покаже по-далечни перспективи на развитие, може да привлечем вид опека, да успеем да се внедрим в колектив и т.н.

При всички случаи- колкото сме социално по-активни, общуваме с повече хора, толкова повече възможности ще се разкриват пред нас.

Можем да попаднем под специалното внимание на определена личност, да обединим усилия и т.н. Включването в организации, групи по интереси, сътрудничеството през тази година ще носи особено големи ползи и то за дълго, това ще се оказва база или лост за преобразувания.

Същевременно, не бива да забравяме, че Луната е намаляваща, така че ако трябва да се разделим с хора, които ни нанасят щети и в един по-широк смисъл- това пак така ще бъде видно. Също- на кого можем да разчитаме, околните могат и да ни изненадват или някой да се държат ненадеждно, но това пак ще е подсказка, шанс да се ориентираме в правилна посока.

[email protected]

Оракул: Вашето духовно ниво, път и предопределеност

Риби и останалите зодиакални знаци

Овен, Лъв, Стрелец– социалната ви активност днес е висока и няма да ви лисва внимание, подкрепа, можете да привлечете специална личност или да се оформите като лидер в група, сега е моментът да утвърдите авторитета си в колектив, да си сътрудничите и т.н, но също- да се чистите от неблагоприятни влияния, които ви нанасят щети. В душата ви може да е неспокойно, да имате предчувствия или показателни сънища…

Телец, Дева, Козирог- денят е наситен с ангажименти, но и много продуктивен, подходящ да подействате позитивно на кариерното си развитие, обществено положение, материално състояние, особено, ако работите на хонорар. Общуването ви носи много ползи, все пак е полезно да се пазите и от личности, които могат да се опитат да се възползват от вас. Правилно избраната компания ще ви гарантира успехи, също- ще се предпазите от евентуални загуби в едни по-широк смисъл. Доверявайте се на дела, а не само на думи, също- предимно на собствения си опит, същност, вие сте опора за околните и за самите себе си…

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-продуктивните дни за вас през цялата седмица, когато ви се да възможност да влияете подчертано на тенденции, хора и събития. Дори и резултатът да не е виден веднага, вашите действия няма да останат без последици, а ще се превърнат в повод да материализирате желанията си по етапно и през следващите дни, а може и по-дълго. Въпреки всичко имате достатъчно ясни подсказки- какво трябва да промените- в цели, линия на поведение или най-близка среда на съществуване, за да избегнете евентуална дестабилизация и да превъртите предизвикателства в полза..

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, но ви дава възможности, които са били невидими за вас до този момент или пък можете да наваксате с дела, които са изостанали в миналото. В друг случай- пред вас се оформят алтернативи на развитие, ако ги търсите и следствие на подкрепа, предложения, които получавате. В по-ясни краски разбирате какво трябва да оставите зад гърба си, с какво си заслужава да продължите напред. Случващото се преобразява бъдещите ви планове, среда на съществуване, материално състояние…Доверявайте се на интуицията си, която сега е много силна и ще продължи да се усилва…Не са изключени изненади в информационния поток, а знанието винаги е полезно.