Мощен уред за пропъждане чрез звук на: глигани (диви прасета), лисици, зайци, сърни, елени и други диви животни на площи по…

1
203
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Уредът е ефективен на площи до 33.3 дка, което го прави изключително мощен и безпощаден в отблъскването на дивите животни.

Срещу кои диви животни действа прогонващия ги, чрез звуци уред? Широко обхватният уред за прогонване чрез силен звук, подходящ за защита от диви животни, като: глигани, лисици, зайци, сърни и елени е мощно средство, което ще държи настрана не само дивите животни, но и птиците и ще защитава ефективно вашите имоти. Област на приложение на уреда за прогонване чрез звук на дивите животни:

На практика можете да използвате устройството за защита от диви животни на всякакви открити площи като дворове и зеленчукови и овощни градини, земеделски площи, ливади, полета и др., където звукът може да се разсейва надалеч в пространството.

Как работи устройството за прогонване чрез звук на диви животни?

Звуковото устройство представлява апарат, от който чрез два говорителя се издават стряскащи дивите животни гърмежи, наподобяващи тези на карабина. Колкото по-силен е звукът, който се издава от говорителите, толкова по-голям терен ще можете да защитите от дивите животни (както и от птици), като в зависимост от силата на звука, на който сте го настроили, той може да варира от 4,6 дка до 33, 3 дка. Силните гърмежи, които ще чуват животните не допускат те да се адаптират към подобен опасен за тях шум.

Устройството се включва чрез кабели от 12 V ( включени са в цената на комплекта ) към акумулатора на превозното ви средство, което ще използвате за целта. Можете да използвате и адаптер HAMA AC/DC от 220 V  (не е включен в комплекта), а чрез удобния LCD дисплей, ще можете да следите на каква височина на звука го настройвате.

Важно: Уредът, както и включените към него говорители, са водоустойчиви и могат да работят при температура от минус 10 градуса до плюс 60 градуса

Технически параметри на уреда срещу: диви прасета (глигани), лисици, зайци, елени, сърни и други диви животни:

– 2 бр. говорители, всеки с мощност: 50W, 8 Ω, Сила на звука :150 dB.

– LCD дисплей  128×64 см

Наименование: CP-395-10 – звуково устройството против диви животни

Гаранция на уреда: 2 години

Произход: Хонк Конг

Опаковка: 1. бр.