Дневен хороскоп за 11 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
141
Добави коментар

28 лунен ден, Луна във Водолей

До 16:30 бг време Луната е във Водолей и през това време общуването все така ще се превръща в проводник на ценно знание, възможности за взаимопомощ, наместване на пластове във взаимоотношения и т.н.

След 16:30 ч. Луната ще навлезе в Риби и вече четири планети ще транзитират през този сектор. Мнозина ще усетят това влияние като подчертана нужда от почивка, да релаксират, да се откъснат от злободневно ежедневие.

Не е изключено тонусът да е нисък, физическото и психическото ни състояние ще бъдат особено уязвими днес и през идните около два дни, след това можем да имаме усещането, че своеобразна мъгла се дига над нас…

Засега трябва да знаем, че се приключва един годишен цикъл, а не само месец…Поради тази причина случващото се е много важно или показателно- какво можем или трябва да пренесем в бъдеще, какво ще се разтвори в миналото завинаги или ще изтече между пръстите ни като пясък.

Хубаво е да не пресираме събитията, а да ги следваме, ако е възможно- да не се претоварваме психически и физически, който може- е уместно да медитира…Хубавата музика, пиенето на много вода имат подчертано лечебен ефект.

Днес и през идните около два дни са вероятни ярки или показателни сънища.

[email protected]

Нумерологичен хороскоп за деня

Нумерологичен хороскоп за месеца

Оракул: Вашето духовно ниво, път и предопределеност

Овен, Лъв, Стрелец– до 16 ч. бг време социалната ви активност е повод за вид разнообразяване на ежедневието, възможност да укрепите важни за вас връзки, да получите подкрепа, ако се нуждаете от такава. След 16:30 бг време Луната ще навлезе в Риби и звездите ще ви подтикне да насочите поглед дълбоко към себе си, да надникнете в душата си, може да получите интуитивни отговори, вид прозрение, може да вземете решение и все едно сте на прага на житейски кръстопът. В по-ярки краски днес и утре ще разбирате какво трябва да оставите зад гърба си, какво трябва да промените, можете да продължите напред…Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си и през идните около два дни.

Телец, Дева, Козирог– до 16ч. бг време вие все още сте в подходящ период, през който можете да направите пробив в професионалната си реализация или да спечелите нещо важно за вас. След това навлизате в период, през който можете или е подходящо да оздравите важни за вас връзки. Пазете се да не попаднете под силното въздействие на определена личност по начин, който ще ви направи по-уязвими. От друга страна- нарастват шансовете да се сближите с любими хора или такива, които ще са ви полезни, приятни…Евентуални раздели или преобразувания- ще са трудно отменяеми, ако се случат днес или през идните около два дни.

Водолей, Везни, Близнаци– почти през целия ден ще владеете и насочвате събитията над обичайното. Възползвайте се по оптимален начин от способността ви въздействате на хора и обстоятелства над обичайното. Водеща тема за мнозина са чисто материални въпроси и днес, както и през идните около два дни могат да произтекат важни събития в тази посока. Ако се налага- вие ще инвестирате във вашето бъдеще, в себе си, в близките си или пък може да ви се наложи да се разплатите с дългове или пък- да се разделите с хора или обстоятелства, които точат ресурсите ви, предизвикват загуби и т.н. Ако нещо утича от живота ви, значи много скоро ще отвори място на нещо ново и по-перспективно.

Риби, Рак, Скорпион– почти през целия ден ще наваксвате с дела, които може да са отлагани до този момент, но са важни за сигурността ви и бъдещото ви развитие. Може да се налага да обърнете повече внимание на себе си, собствената си сигурност- в един по-широк смисъл. Продължават да се оформят пред вас варианти, скрити възможности, а понякога и опасности…Каквото и да е, това е подходящо време да направите избор и след това да продължите по обновен път, който в повечето случаи ще сбъдне съкровено желание, ще ви даде шанс да разгърнете потенциала си…