Блогът на Апостол Апостолов :: ГЛУПОВАТО

1
222
Добави коментар
tocco
tocco

                                              СТАРИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ

 

 

Философът проф. Калин Янакиев смята, чу управляващите от ГЕРБ правят предизборната си кампания, използвайки прословутата джипка на премиера с неговото “безконтролно и циркаджийско раздаване на пари насам-натам”.

 

“Видяхме комедията със строителя, на когото премиерът подари сакото си, както чухме той бил общински съветник от ГЕРБ. Така, че всичко това е цирк. Ако аз можех да посъветвам по някакъв начин министър-председателя, когото бегло познавам, ще му кажа, че това е много слаба идея – разхождането, ръкуването, раздаването на пари.

Българите не вярват в подобен популизъм, той прилича на Тодор Живковото време – строежи, магистрали, Кремиковци няма ли да построи отново? Смешно е.“

 

Наистина, предизборната кампания на ГЕРБ е примитивна, елементарна, смешна. Измислена е явно от некомпетентни, самозвани „експерти“. Те подтичват след Борисов и го снимат с телефоните си. След това тези некадърно заснети кадри обикалят всички телевизии.

 

В демократичните страни правителствата най- често падат от… скука. Нашето правителство се задържа много дълго на власт и доскуча на всички. То вече направо ни досажда с тази нестихваща телевизионна канонада.

 

Маркетингът е сложна дисциплина, която години наред се изучава в университетите. Политическият маркетинг пък е още по- сложна работа. Той не може и не бива да се поверява на некомпетентни профани.

 

Казано накратко, предсказваната от социолозите изборна победа на ГЕРБ никак, ама никак не е сигурна. Защото куче, което не може да лае, вкарва вълка в кошарата.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.