Преустройство на стара в нова къща и съвети

1
265
Добави коментар

        Днес ще Ви запознаем с една стара къща, която след реконструкцията и  се превърна в нова сграда с модерен дизайн и непоклатимо присъствие от околната среда.  Една къща, която като всяка друга подобна,  строена назад във времето изградена  с каменни зидове, които все пак са започнали своята корозия. Идва ден в който трябва да се вземе решение от нейните наследници за бъдещето и и дали е икономически изгодно да бъде възстановена.   Когато решението е положително се започва нейното преобразяване в нова, модерна сграда, която трябва да запази и част от своето минало и очарование. Тук се заема екипа от проектанти, с които работи строителна фирма МД-90 и с тяхна помощ ще може да възстанови и създаде една къща с минало и бъдеще.

        Създаването на новото начало и старата основа изграждат една симбиоза, която е неповторима с новите технологии, една истинска  магия от цветове, пространства, архитектура и главно от  дом.  

         Повече за реконструкции на къщи, ремонти – външни и вътрешни, преустройства, може да намерите на сайта и блога ни на строителна фирма МД-90 за Варна и област – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…