Simone Rocha x H&M – Ексклузивно представяне на кампанията

1
199
Добави коментар
svetla58
svetla58

H&M и Симон Роша с вълнение представят официалния  филм  и кампанийните
снимки, заснети от Тайлър Мичъл.

Кампанията приканва хората да опознаят света на Simone Rocha x H&M и да изпитат усещането за общност, силна женственост и близост – които стоят в основата на колекцията. Тя разказва история за приятелство, радост и приобщаване, посветена на моментите на открито и събиранията. Кампанията е едно обнадеждаващо послание за радостта, която ще дойде, когато имаме възможност да се срещнем отново и да се съберем – да вечеряме, да се отпуснем, да се смеем,  да танцуваме и да споделяме.

Талантите, които участват в кампанията, са отличаващи се личности, на чиито умения, мироглед и уникална красота Симон Роша се възхищава – актьорите Дейзи Едгар-Джоунс и Майкъл Уорд, главната танцьорка на кралския балет Франческа Хейуърд, художничката Фай Уей Вей и завладяващите модели Моушете Бел и Арамиш Манги. Новаторът-музикант Келси Лу осигурява красивия саундтрак за кампанийния филм. Други модели, които участват в кампанията, с които Симон Роша работи за различни нейни проекти, са Тес Макмилан и сестрите – Адвоа и Кесева Абоа.
„С вълнение приех да участвам в тази кампания. Страхотен фен съм на работата на Симон Роша – големите ръкави, красивите деколтета, перлите и аксесоарите. Текстилът на дрехите е невероятен, а тюловете и бродериите са комфортни. Целият свят на Роша е наистина красив и бих искала постоянно да живея в нейната естетика“, казва Дейзи Едгар-Джоунс, актриса.

Кампанията е заснета в историческата къща  Great Dixter, разположена в Нортхайм,
Източен Съсекс, Великобритания, като пресъздава етапите на хранене и ритуалите –
подготовка за вечерята, аранжиране на масата, значението на свежите продукти и
почивката. Тя е създадена с помощта на редица дългогодишни сътрудници на Роша –
стилистът Роби Спенсър, гримьорът Томас Де Клюйвер и фризьорът Силвия Харви.
Сценографията е на Дейвид Уайт и пресъздава инсталациите, които са отличителни за магазините и изображенията на Роша.

„Исках кампанията да улови духа на актьорския състав, както и самата колекция,
затова помолих Тайлър и всички вдъхновяващи личности да представят
естествените отношения между приятели, природа, семейство и женственост“,
казва Симон Роша.

„Мисля, че Симон Роша е идеалният дизайнер, който да предложи колекция в този момент. Хората, които участват в кампанията, наистина улавят нейната жизнена визия за модата и красотата. Симон създава колекции, които се чувстват земни – наясно с реалността и живота на хората. Надявам се, че Simone Rocha x H&M ще ни припомни щастливите спомени, когато всички бяхме заедно и ще ни вдъхне надежда“, казва Ан-Софи Йохансон, H&M.

Колекцията ще влезе в продажба ексклузивно онлайн на hm.com на 11 март 2021 г.