Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г.

1
114
Добави коментар

Предстои една динамична и много интересна седмица. На първо време следва да се каже, че Луната е нарастваща, а Слънцето ще транзитира през последните градуси на Риби, така че каквото трябва да се осъществи като проект, който пряко ще засегне социалния ни статус /кариерно развитие, брачни отношения, репутация/, то ще се разгърне в живота ни, може да го преобрази и то в положителна посока.

Стига да искаме нещо силно, а то да кореспондира с бъдещото ни развитие- все ще намираме начин да го реализираме на практика, понякога ще възникват спонтанни, но бих казала- закономерни и естествени възможности, от които да се възползваме.

В друг случай- ще усетим вътрешна сила, вид мобилизация, благодарение на които пак така ще можем да извършваме положителни трансформации,  така че да увенчаем с успех полагани от нас усилия през изминалото полугодие като минимум, да вземем най-доброто, но също да се разделим с хора или обстоятелства, които за този период са се изчерпали като перспектива.

Така седмицата ще е изпълнена с развръзки, придвижване напред, осъществяване на планове, но и приключване на дела, обвързаности, идеи и намерения, които са изгубили своя смисъл.

Меркурий набира скорост и се стреми да догони Слънцето, образно казано, а с него и ние в нашите дела, ежедневие и висока социална активност. В този процес Меркурий ще смени своя знак още на 16 март и ще премине в Риби, а това ще се отрази на начина ни на мислене, комуникиране, връзки и т.н. Меркурий в Риби ще ни подтикне да не афишираме толкова нашите намерения, а съжденията ни ще станат по-образни, интуитивни, ще черпят знание от натрупани в подсъзнанието ни впечатления, опит, преживявания и т.н. Така ще започнем да гледаме на обикалящата ни действителност от един друг и по-скрит ъгъл, невидим на пръв поглед, но оказващ ни влияние. Ще забележим, че все повече ще нараства тенденцията да се водят неявни преговори, ще ревизираме контактите си и ще преосмислим кого си струва да допускаме до себе си. Променена тактика от Меркурий ще отключи и нови шансове, паралелни, както казах вече- невидими за нас до този момент.

Меркурий наближава Слънцето, въпреки че все още е далеч…Меркурий в астрологията отговаря и за времето, така че това разстояние ще има своето значение. При максимална отдалеченост и зад Слънцето- времето е нестабилно, ескалират природни катаклизми, които перманентно се проявяваха през януари и февруари. Сега това постепенно ще се промени и още повече- след като Слънцето и Венера преминат в Овен на 21 март, съответно преминат точката на пролетното равноденствие. След 21 март и до края на март тези планети и всичко горе-описано ще повлияе положително, както на времето, така и на собствените ни живителни, възстановителни сили, енергия, тонус…Пролетта в природата и в живота ни постепенно ще настъпи и ние ще го усети и на физическо и на психологическо ниво…

В любовта- почти през цялата седмица ще сме обзети от романтични настроения, можем да насочим важни за нас отношения в желана посока.

Започнати връзки сега, обещават да бъдат надеждни и перспективни.

Венера е косигнифатор на любовта винаги, така че с преминаването й в Овен- рязко ще променим и своите чувства. Нежността, носталгията, емпатията ще се заменят от огнени страсти и желание да воюваме за онова, което обичаме, но без да правим компромиси и към това, което ни дразни..

[email protected]

Таро-отговор на въпрос

Нумерологичен дневен хороскоп

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 15.03- 21.03.21г. Зодия Риби