През Април в Арбанаси – Комплекс Арбанашки хан

1
119
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположен в историческото село Арбанаси, хотелски комплекс „Арбанашки хан“*** е изграден в типичен арбанашки стил. Разположен на 6500м2 собствен просторен двор комплексът включва историческа къща, датираща от 17-ти век, обявена за паметник на културата с национално значение, две хотелски части, лоби-бар и денонощна рецепция.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 45лв.
За дните петък и събота доплащане от 15лв. на ден на стая
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна делукс стая при максимална заетост на редовните легла (2-ма пълноплащащи)
Една закуска
Една вечеря
Ползване на сауна и парна баня
Безжичен интернет
Паркинг
Туристическа такса и 9% ДДС

Уникалните резбовани дъбови врати и мебели потапят гостите в атмосферата на топлина и уют. Гостите могат да релаксират в уелнес зоната в хотелската част на комплекса. Тя предлага сауна, парна баня, джакузи и масажи.

Комплексът разполага с безплатен частен паркинг, конферентна зала, ресторант и битова механа с камина, в които се сервират вкусни български ястия. Гостите могат да се хранят на открито в тихата градина или да се насладят на напитки в бара. Високоскоростен Wi-Fi е наличен в целия комплекс.

Арбанашки хан е на 300 метра от църквата Рождество Христово и манастира Света Богородица. Селото се гордее с много паметници от 17-ти и 18-ти век, включително манастири и църкви. Велико Търново е на 4 километра.