Здраве и методи за медитация

2
168
Добави коментар

Здраве и методи за медитация

Медитацията е техника за намаляване на стрес и успокояване на ума.само за две секунди в днешния свят вече е достатъчно трудно, така че ето една идея: медитация. Ако се прави рутинно, медитацията може да помогне за облекчаване на безпокойството, стреса, безсънието и дори да увеличи щастието и удовлетворението ни от живота!  Почти можем да гарантираме, че след това ще се чувствате СТРАХОТНО!

Имате проблеми с медитацията?Не знаете как да започнете? 

 Може да е доста трудно да се впуснете в тази „дзен зона“ за начинаещи, така че тези инструменти може да са от помощ.

1. Етерични масла

Ароматерапията често се въвежда по време на медитация, за да помогне на хората да се отпуснат. Различните миризми имат различни способности, така че изборът на правилния аромат ще ви помогне да постигнете тази цел за медитация. Искате да излекувате безсънието си? Опитайте с лавандула. Имате нужда от малко повече романтика? Вземете масло от роза. Повалил те е грип? Чаеното дърво е най-добрият ти приятел. Давай, опитайте!

Роза – Овлажнява и осигурява водния баланс на кожата, помага възстановяването на нормалната кожа, физическа и психическа подкрепа за тялото ви, освобождавайки женския ви чар.Чаено дърво – Нежното почистване на кожата, балансиране на вода и масло, прави кожата ви мека и нежна.Лавандула – Овлажнява и възстановява, балансира маслото и водата на кожата, прави кожата ви гладка и нежна.

2. Дифузери

С огромната гама дифузори, които вече се предлагат на пазара, няма оправдание да се получи такъв, който е просто функционален! Този е красиво проектиран, с универсален минималистичен дизайн, който ще седи красиво във всеки стил на домашен декор.

Вградената ултразвукова технология на това малко момче гарантира, че мъглата се разнася тихо, за да създаде успокояваща среда. Поставете една до определения от вас ъгъл за медитация, за да запазите района миришещ страхотно през цялото време!

3. Стол за медитация

Ако вашият перфектен ден означава да седите на дивана и да разглеждате Instagram, тогава добре дошли в клуба! За мързеливи мързеливци като нас, може да е трудно изобщо да седят изправени и като се има предвид колко важна е стойката по време на медитация, най-добре е да получите някаква подкрепа, за да поправите този лош навик, точно като подплатен стол за медитация. Преносим и функционален, можете лесно да премествате стола наоколо и накрая да получите необходимата подкрепа за гърба.

Имате ли възможност да отделите малко време? Прочети нататък!
Джаджи в изобилие, които всеки сериозен пътешественик трябва да има!