Интериор за малки бани

9
Добави коментар
anelia_77
anelia_77

76

 
1
2
3
4
5

(18 гласа, оценка 4.17 от 5)

Интериoр за малки бани 4.17 от 5 от общо 18 гласували.

Интериор за малки бани

 

Декорирането на малки помещения е често срещам проблем. Необходимо е помещението да запази функционалността си и при това да добие приятен вид.

Банята, като едно от най-честно използваните помещения е ярък пример за това. 

 

Използвайте идеи от останалите стаи, за да направите шкафчетата красиви и функционални. Направете малки лавици или кошнички по стените, които да са хем красиви, хем да побират леките неща. Направете рафт над огледалото, по цялата му дължина и използвайте мястото за дребни аксесоари. Монтирайте стойки за хавлиите и кърпите, чиито цвят да подхожда на банята. Поставете кошче, за моментално изхвърляне на използваните лични вещи. Красива панделка върху капака му ще придаде елегантен вид, независимо от предназначението му.

 

Постелка за баня – добра идея, но използвайте една цяла, вместо няколко по-малки. Така създавате чувство за големина на помещението.

Огледалото в банята е необходимост. Но кой казва, че не може да добавите още едно и да „разширите” банята си?! А и ако имате двойка тийнейджъри в къщи, няма да има за какво да се сбият (поне не и за място пред огледалото).

Дори да не добавите допълнително огледало, може да освежите старото налично. Вземете малко хартиено тиксо и спрей и направете изящна рамка на огледалото. Цвета на рамката може да варира в зависимост от спрея, с който разполагате или нюанса на банята ви.

Малките неща има голямо значение в малки пространства. Украсете крайщата на кърпите си с панделки, залепете дребни неща по вратичките на шкафчетата или използвайте шарени лентички за завесата в банята.

Не е задължително да изполвате много пари за декорирането на банята. Тук дадохме някои дребни насоки, които вие може да доразвиете или да измислите свои. Правилото е само едно: да ви хареса на вас.

 

Вижте още …