Цветове за модерния мъж

1
185
Добави коментар

Ярки невенчета и небесносиньо, сочни малини и освежаваща мента, морско синьо и лятно слънце – колористите на Panton Color Institute предлагат на света уморен от карантина ярки и наситени нюанси на природата

Marigold (Оранжево-жълт)Cerulean (Небесно-син)Rust (Ръждиво кафяв)Illuminating (Ярко-жълт)French Blue (Наситено синьо)Green Ash (Зелена Мента)Burnt Coral (Обгорен Корал )Mint (Мятный)Amethyst Orchid (Аметист )Raspberry Sorbet (Сочна Малина)
PANTONE 14-1050 Невен – Невенчета
Уютният, слънчев жълто-оранжев нюанс на Невен присъства в модерната цветова палитра както на Ню Йорк, така и на Лондон. Този златисто оранжев цвят е описан от Pantone като зареждаш с енергия и оптимизъм..

Прекалено ярък е, за да се счита за пастел, но все пак има известна мекота и дава топлина и радост.

PANTONE 15-4020 Cerulean – Лазурен

Нежен и спокоен син оттенък на кристално чисто небе. От всички цветове на Pantone от пролетта на 2021 г. Cerulean е най-успокояващият. Този прозрачен райски цвят носи радост и комфорт с лекото си докосване.

PANTONE 18-1248 Кафява – ръжда

Луксозен, топъл, кафяв, много земен, придава топъл контраст на лятната палитра. Дори Pantone признава, че този земен нюанс от NYFW „символизира есенните листа, нетипични за пролетна палитра“. Ръждиво-кафявия нюянс граничи с неутралност, което го прави чудесно допълнение към всяка цветова палитра и изглежда особено добре, когато е съчетана с меки розови и коралови акценти.

PANTONE 13-0647 Слънчев

Приветлив и радостен жълт, оптимистичен като слънчев ден. Този ярко жълт цвят е създаден, за да предизвика усмивка на лицето ви! Включен е в палитрата на Лондон и Ню Йорк – два града с репутация на „сив, скучен“.

PANTONE 18-4140 френско синьо

Седмицата на модата в Ню Йорк с модерното френско синьо на Panton ни отведе в Париж! Pantone описа цвета като „вълнуващ“, въпреки че в сравнение с всички други модерни цветове за пролетта и лятото на 2021 г. той е практичен и спокоен. Това е изразителен син оттенък, който събужда спомени за пролетния Париж.

PANTONE 13-0117 Зелена пепел

Пастелно-зеленият цвят е успокояващ и освежаващ. Зелената пепел от нюйоркската палитра е подобен на London Beach Glass. Въпреки това е малко по-топъл и по-зелен, с успокояващ ментов подтон.

PANTONE 16-1529 Изгорен корал

Pantone описва Burnt Coral като празнично настроение, приятелски и оживен Привлекателният и топъл корал /Burnt Coral/ носи весело настроение. Това е жизнен пастел, който просто насърчава комуникацията, дори от разстояние! Включването му в пролетните цветни тенденции през 2021 г. ни напомня за важността на приятелството и доверието.

PANTONE 16-5938 Монетен двор- Мента

Мента е друго свежо допълнение към модерните цветове на Pantone от пролетта на 2021 година. Подобно на билката, заради която е кръстен, Ментата е освежаващ и ободряващ нюанс на зелено. Вкусното ментово зелено е освежаващо и подмладяващо.

PANTONE 17-3628 Аметистова Орхидея 

Аметистовата орхидея е пурпурен цвят, вдъхновен от най-пищното цвете на природата. Това е уникален цвят, пълен с енергия и ексцентричност. Флоралният аметистов нюанс на орхидея внася уникален щрих в модерната палитра.

PANTONE 18-2043 малинов сорбет

Съблазнителният малинов цвят на Raspberry Sorbet се откроява като една от най-живите цветни тенденции на Pantone през пролетта на 2021 година. Този сочен розов цвят е пълен с енергия! Pantone го описва като „оживяващ“ и „дразнещ“. Такъв ярък цвят със сигурност ще предизвика възхищение, особено ако се обличате в него от главата до петите.

Класическата палитра от модни цветове Pantone пролет / лято 2021 NY

Класическата палитра включва пет основни неутрални, чиято гъвкавост надхвърля сезоните и позволява по-голяма свобода на избор.

PANTONE 11-0202 Бебешки дъх

Baby’s Breath е неутрален бял и кремав нюанс, представен на седмицата на модата в Лондон. Лек, изтънчен и безтегловност, малко прилича на Buttercream NYFW; Pantone го описва като цвят „по-лек от въздуха“.

PANTONE 17-1221 Macchiato

Апетитно, като истинско италианско кафе, топъл нюанс на кафе с мляко. Macchiato е топъл, кремообразен нюанс. Той се проявява като лек карамелен нюанс, който се съчетава особено добре с топлите цветове, представени през този сезон 2021.

PANTONE 19-4105 Полярна нощ

Най-дълбокият неутрален цвят на Pantone 2021 в LFW беше здрач в синьо, което Pantone определи като „дълбок и успокояващ“.

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey

Стабилен и надежден нюанс на сивото, който винаги ще ви помогне да изглеждате спокойни и балансирани.

PANTONE 16-0632 – Зелена върба

Много от цветните тенденции пролет / лято 2021 са вдъхновени от природата, така че има смисъл, че зеленото е един от ключовите неутрални тонове. Сфагнумът (което е и научното наименование на торфения мъх) е земен зелено с лек кафяв оттенък, който подобрява гъвкавостта му като неутрален цвят. Топъл, богат нюанс на зелено, Sphagnum е много подобен на миналогодишния Military Green и се съчетава добре с нежни флорални цветове.

Дизайнери, блогъри и стилисти вече активно се обсъждат тенденциите пролет/лято 2021, определяйки основните области, които ще повлияят на пролетно/лятна визия за момчета и мъже на различна възраст, статус, мироглед. Ние също решихме да представим нашите скъпи читатели, пролет реалните изображения 2021 г., да решат по-лесно да реши какво да облека тази пролет, лято и как да се облича в конкретния случай. Удобни, практични, удобни… колко често чуваме тези фрази в едно изречение.

5 начина да играете с нюансите и да промените външния си вид

Не се нуждаете от промяна на гардероба, за да промените външния си вид. Само един цветен акцент тук и още един там могат да направят чудеса. Освен това сегашната ви колекция от монохромни или меки неутрални тоалети не е скучна. Те са страхотни основни цветове, върху които можете да надградите. Така че спрете да отбягвате цветовете и започнете да проучвате акцентите, които ще ви създадат чисто нова визия!

!

1. Aloha, класическа тениска!

Ежедневните класически тениски за мъже са на мода! Те са еволюирали от лепкави хавайски ризи, носени от туристи, и сега са летен хит за повечето момчета. Въпреки че тези тениски често се предлагат в ярки противоречиви цветове, има много опции, които са по-омекотени – идеални за тези, които искат да добавят цвят към гардероба си, но не искат да привличат твърде много внимание към себе си

или класическа риза

2. Гривни за братчета

Искате ли да превърнете обикновения ежедневен тоалет в нещо малко по-интересно? Просто сложете няколко мъжки гривни от мъниста! Въжените гривни със сурови текстури и естествени тонове придават на вашия външен вид мъжествен, но спокоен чар, така че доверете ни се – изглежда добре, Нали? Съвет: смесете и съчетайте някои от тези гривни и ги подредете с всеки класически часовник на една и съща ръка

.

3. Забавлявайте се със страхотно моторно яке

Класически модел, който принадлежи към гардероба на всеки мъж, якето в стил байкер може да бъде ежедневно, остър или шик, в зависимост от това как го оформяте. Черното е безпроблемна опция, но може да изглежда и твърде грубо. Помислете за French Blue (Наситено синьо), Кафява – ръжда, Macchiato, или телесен цвят! Смели, но не твърде силни, те са универсално допълнение, за да дадат предимство на облеклото на всеки обикновен човек.

4. Костюм с дързък цвят

Всичко е свързано с правилното пасване, когато става въпрос за костюми. Но ако вече сте преминали през процеса на закупуване на първия си костюм и имате груба представа какво е най-добро за вас, е време да се позабавлявате малко повече със следващата си покупка. Ако искате да се откроите от тълпата, опитайте нещо различно от обичайните официални цветове. Raspberry Sorbet (Сочна Малина) или Cerulean (Небесно-син) костюм е чудесно начало за разговор и този смел моден избор определено би направил силно първо впечатление на всеки, когото срещнете!

5. Принт, моля!

Ако искате нов облик, без да харчите твърде много, вземете няколко забавни модни аксесоари, за да оформите ежедневното си облекло. Странните вратовръзки, независимо дали са в декоративни щампи или ярки нюанси, е лесен начин да добавите малко забавление към официалното облекло. Моделираните връзки наистина са по-трудни за издърпване от тези в плътни цветове, затова предлагаме да ги съчетаете само с обикновени ризи в неутрални цветове.