Спукана гума на пътя – какво да правя?

1
162
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Ако гумата е спукана на пътя и е невъзможно да се придвижите по-нататък, специалистите от Найденови Ауто за град София винаги ще се притекат на помощ.

Ние ще помогнем във всяка ситуация, тъй като сме оборудвани с всичко необходимо за бърз ремонт.

Ако е невъзможно да се помогне в „полеви условия“, ние ще предложим услуги за изтегляне до най-близката бензиностанция, където е възможно да се отстрани всяка повреда. Може да се наложи да се смени цялото колело на пътя. Ето защо нашите екипи дежурят денонощно за град София.

Предимства на Найденови Ауто

Бърз отговор на заявките на клиентите. Дежурните екипи ще пристигнат след няколко минути след потвърждаване на обаждането.

Бързо изпълнение на необходимата работа. Ремонтът или подмяната на гума на пътя ще отнеме 15-30 минути, в зависимост от сложността на ситуацията.

Възможност за временен ремонт без демонтиране на колелото. Ако не е възможно да помогнем в „полевите условия“, ще направим временна корекция. Тази мярка ще ви позволи да стигнете сами до сервиз, където има професионално оборудване за монтаж на гуми, всякакви консумативи и материали.

Атрактивни цени. Цената на услугата за смяна на гума на пътя от специалистите на Найденови Ауто е атрактивна.

Обширна територия на обслужване. Работим в районите на София и града.

От какво зависи цената?

Отдалеченост на автомобила – в кой район на София се намира.

Сложността на ситуацията. Състоянието на гумата, диска, естеството на проникване – всичко това влияе върху мерките, които трябва да предприемат техниците, за да отстранят неизправността. В някои случаи гумата не може да бъде „запазена“ и се изисква пълна подмяна.

Разходи за резервни части. В някои случаи е необходимо да смените цялата гума.

Предоставени услуги от фирма за пътна помощ София

Регистрираме заявление. След потвърждаване на поръчката, установяване местоположението на автомобила и договаряне на цената, обаждането се счита за прието.

Отпътуване на нашите специалисти с необходимото оборудване и способни да решат широк спектър от задачи за асистиране на автомобила. Има всички инструменти, оборудване и консумативи. Не отнема много време да чакате помощ, особено ако сте в 50-километрова зона за обслужване.

Оценка на ситуацията на място. Майсторите изясняват наличието на резервна гума, ключалка, степен на повреда и други проблеми.

Ремонти. Извършва се, ако е възможно, на полето. Ако това не е възможно, се поставя времененна лепенка, така че колата ви да може да стигне сама до сервиза. В трудни случаи, изискващи ремонт в рамките на стационарни бензиностанции, времето за възстановяване на работата на превозното средство може да се увеличи. Най-често можете да продължите да се движите след 15-40 минути след пристигането на екип.

Защо услугата е добра?

Спестяване на време. Не е необходимо да губите време и усилия, за да намерите помощ сред познати и приятели.

Гаранция. За цялата работа от фирма Найденови Ауто се предоставя гаранция за качество.

Наличност. Разходите за помощ са минимални.