Креативни декорации за детската стая

4
237
Добави коментар
hlape
hlape

Детските стаи и интериора днес

Знаете ли, че чрез стикер за стена можете да заличите неприятна дупка, оставена от Вашето дете, пробивайки вътрешната изолация с молив, например?

Все още ли имате скучни стени, боядисани в бяло? Давате ли си сметка, че днес, през 2021 година, стените, особено на детската стая, са разнообразни, пъстри, креативни и щури. И това е съвсем нормално, за да се създаде удобна и приятна среда за малчуганите.

Е, уважаеми читатели на Hlape.net, трябва да признаем, че бялата скучна стена в детската стая остава в историята, в миналото.

Днес, чрез креативни стикери за стени, чрез триизмерни елементи, може да се придаде уникална визия на детската стая. Чрез любимият анимационен герой на детето Ви, можете да пресъздадете едно детско царство.

Всичко зависи от това, по какви неща си пада детето Ви.

Стикерите за стена, предназначени за детска стая, са най-разнообразни. Можете да избирате от многото модели, които са представени в сайта Artbox.bg, а можете да си персонализирате такъв. Какво имаме предвид ли? Достатъчно е да споделите с представителите на компанията снимка, която може да бъде на анимационен герой, на любим певец, дори снимка на самото дете, и след това да получите оферта за изработката на подобен стикер.

Ако търсите различни и интересни стикери за детска стая, то тогава сте на правилното място.

Различните стикери са подходящи и за деца на различна възраст. Например, ако сте горди и щастливи родители на бебенце, то стикерът “Еднорог”, би бил чудесен вариант.

Ето го и стикерът бебе – еднорог:

Той се предлага в два цветови нюанса, съответно за момченца и за момиченца. На снимката по-горе е представера версията за детска стая, персонализирана за щастливи момиченца.

Друг популярен вариант, това е стикерът “Детско слонче”.

И в този случай можете да избирате цвят, а самият стикер, можете да изберете да бъде съставен от мат, или с гланц. Размерите на стикерите от Art Dox също са различни, най-често малки, средни и големи.

Всичко зависи от пространството, от стената, която желаете да разкрасите.

Съгласете се с нас, че чрез подобни стикери, освен да придадете допълнителен чар на стаята, можете да направите така, че децата да играят щастливи, безгрижно.

Креативната декорация за стена на детска стая може да бъде с елемент, животно, любим герой, а може да бъде и небе, трева, и каквото още се сетите. Много е важно да споменем, че онлайн можете да изберете от най-поръчваните стикери, т.е. можете да взаимствате идеи от най-търсените продукти за стена, а можете и да си персоналиирате стикер. Например, можете да напишете имената на всички членове на семейството и да ги поставите на стена. По този начин стената ще се превърне в любимо кътче от Вашият дом.

Каквото и да решите, трябва да знаете, че вече има модерни решения за разкрасяване на интериора в детската стая, стикерите са само началото.

Финални думи, касаещи детският интериор в жилището Ви

Толкова е забавно и приятно да обзавеждате детска стая, да добавяте допълнителни елементи, че направо не е за писане. Само тези от Вас, които са го правили си дават сметката, че това е етап от обзавеждането, който доставя най-голяма радост.

Помислете за интериорни стикери за стена още преди да сте стартирали обзавеждането на детската стая. Начертайте план и действайте смело!