Дневен хороскоп за 18 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар

5 лунен ден, Луна в Телец

Луната в Телец ще прояви най-голямата си твърдост и пробивност, така че денят е подходящ за конструктивни разговори, които ще се отразят на материалното ни състояние.

Можем да очакваме важни събития, които пак така ще се отразят на онова, което имаме-общо и на различни нива- в личен и общесвено-значим аспект, но кофигурацията на звездите е такава, че показва механизми, които ще се задействат в наша полза, особено, ако можем да разчитаме на  натрупан опит и авторитет, действали сме в определена посока и сега тя дава резултати.

В друг случай и по различни поводи ние разбираме водеща посока и до какви върхови резултати можем да се доберем в избраното вече направление, ще получим достатъчно подсказки…

Като цяло сме в период, през който можем да материализираме желанията от миналото или пък се оформят алтернативи ,те получават по-ясни очертания, които в пълна степен ще се разгърнат в края на март и през април.

Докато Луната е в Телец ние сме здраво тъпили на земята и рядко или трудно действаме против интересите си, можем да разчитаме на правилна преценка, в повечето случаи…

Лунен календар за март 2021г.

Оракул: Число на Съдбата

Защо противоположностите се привличат

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста натоварен, но и конструктивен, може да ескалират важни или показателни тенденции, събития, които да се отразят на кариерното ви развитие и/или материална обезпеченост. В повечето случаи- денят ви предоставя възможност да подействате положително на онова, което имате-общо, да защитите авторитета си, да направите пробив в избрано от вас направление или ако се налага да извършите положителни реформи във всичко горе-описано…Любовта на този етап остава на заден план или пък- откривате щастие и споделеност в най-близката си среда- дом и семейство или пък- тайни желания.

Телец, Дева, Козирог– това е един от най-силно подкрепящите ви дни и вие ще го усетите в лицето на конкретни хора и обстоятелства, които застават на ваша страна. Получавате позитивни новини, предложения, думите ви имат подчертана чуваемост и отражение върху отсрещната страна. Всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин, за да укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към вашето благоденствие или щастие-общо. Подходящ ден да укрепите партньорските си отношения или да срещнете любовта, ако все още не сте.

Близнаци, Водолей, Везни– денят изисква голяма адаптивност към външни обстоятелства, които ви влияят, но проявите на вид креативност ще ви даде шанс да спечелите нещо важно за вас, а ако една врата е затворена, то можете да намерите вариант, своеобразен изход и решение, включително за въпроси, които са се натрупали в миналото, но са останали без отговор. Денят ви дава възможност да се справите по-лесно или да насочите в конструктивна посока приоритети, които се отнасят до взаимо-помощ, независимо дали ще разчитате на влиятелна личност, партньор или пък вид институции, включително държавни и финансови. Добър ден за хармонизиране на семейната среда или за справяне с имотни, битови казуси.

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да проведете доста конструктивни разговори, да привлечете на ваша страна влиятелна опека, покровителство от власт-имаща особа и т.н. В друг случай- денят ви носи интересна, полезна информация, предложения, чрез които можете да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение. Подходящ ден да укрепите партньорските си отношения, лични и делови, за преговори и т.н. Същевременно, ако контактите ви се нуждаят от реформи, които пак така да имат положителен ефект- днес ще имате шанс да ги извършите, част от тях ще възникват спонтанно, а други е добре вие да инициирате.