Топ Онлайн магазини за бижута от Aliexpress

1
156
Добави коментар

Колиета и висулки Малко „сърце“ на тънка верижка, масивно колие от имитаця на перли или чокър с шипове – изборът е ваш. Еднослойни и многопластови, едва забележими и имитация на скъпи бижута – висулки за всеки вкус и повод ви очакват.

Обеци Щипки, щипки, щипки, клипс за уши, шипове, вериги, пръстени – голямо разнообразие от форми за всеки вкус. Среброто и златото вървят с всичко, масивни и с ярки вложки разнообразяват дори семпъл външен вид. В AliExpress можете да намерите както сребърни, така и златни обеци и бижута.

Гривни Гривните са обичани от всички, независимо от възрастта – така че тук можете да намерите както за деца, така и за възрастни. Сребърни, кожени, плетени, силиконови, мъниста или очаровани – носете ги отделно и заедно, за да подчертаете стила си. А гривните също са чудесен подарък.

Пръстени за мъже, жени, сребро, злато или други метали. От най-лаконичните и класически модели до пръстени с масивен камък. И да, има и сватбени (и то много!).

Комплекти бижута Идеални, ако не сте готови самостоятелно да изберете аксесоари, които ще се комбинират помежду си. Обикновено комплектът включва висулка и обеци в същия стил, понякога към тях се добавя пръстен. Страхотен подарък или допълнение към вашия собствен гардероб.

Бижута за коса Полезни не само за сложни прически за тържества, но и за всеки ден. Модерни перлени или надписващи фиби, ленти за глава, фиби, ластици и диадеми ще ви помогнат да създадете елегантен външен вид без усилие.

Чар Висулки за гривни и верижки – абсолютно за всеки вкус. Ключове, сърца, букви, звезди, оригинални животински фигури или абстракции. Продава се както поотделно, така и по няколко.

Пиърсинг за бижута на тялото, вериги, обеци за нос и дори костюми от цял ​​кристал. Най-интригуващата секция сред бижутата, където определено ще намерите за всекиго по нещо.

Ключодържателите бяха измислени от гениални хора, така спряхме да губим ключове навсякъде. Метални, пластмасови, меки, ярки и прозрачни, във формата на любим анимационен герой или с лого на марка автомобил.

Мъниста в голямо разнообразие от форми и цветове. Можете самостоятелно да сглобите мъниста и висулки, да украсите дрехи и аксесоари, да украсите дома си. Такива цени и избор ще бъде трудно да се намерят другаде.

Находки за бижута Вериги, куки, щипки , връзки, щифтове, тел и конци – всичко необходимо, за да шиете или ремонтирате нещо.