Дневен хороскоп за 19 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
184
Добави коментар

6 лунен ден, Луна в Близнаци

Слънцето днес за последно ще бъде в зодиакалния знак Риби, а с това ще приключи период, който се е свързвал със задачи през изминалата около година.  Едни теми- окончателно ще останат зад гърба ни или ще изгубят своя стойност и смисъл, в друг случай- ще бъдат преобразени, много скоро ще отвори нова страница, в която ще усещаме, че в значима степен ще можем да влияем на събитията и да ги насочваме.

На този етап не са изключени развръзки, важни събития, които ще имат широко отражение или ще се превърнат в причина за предстоящите преобразования.

На този фон-   Луната в Близнаци ще провокира усилен информационен поток, разгорещени дебати, разяснителни разговори, в които можем да идентифицираме тайни, там където ги има или пък ще се разплетат недоразумения, за да се оздравят връзки, които имат бъдеще.

От друга страна ще се усложнят онези контакти, които са безперспективни.

Както винаги и при Луна в Близнаци- ние можем да се доберем до важно знание, от което да се възползваме. Това е подходящо време да укрепваме важни за нас  отношения или пък да разчистваме обкръжението си от неблагоприятни влияния, които по-скоро ни вредят- ще възникват ситуации, които ще ни подтикват да реагираме точно по този начин… Преминаването на Слънцето от един в друг зодиакален знак винаги е свързано с известна неустойчивост, както на настроението ни, така и на  тенденции, които се задават в такъв период. Поради тази причина сега не е удачно да се предприемат важни действия, а по-скоро да следваме естественият ход на събитията, защото това, което ни вълнува днес, от утре ще започне да ни изглежда по съвсем различен начин.

Оракул: Вашият нумерологичен подпис е..

Зодии- реакции и стратегии при конфликти

Овен, Лъв, Стрелец–  информационният поток днес се усилва в пъти, носи ви полезна информация, а в някои случаи- може да идентифицирате скрити процеси, да узнаете за тайни, ако има влияния, които до този момент не сте забелязвали, сега ще можете да идентифицирате и със съответните позитиви.  Денят е подходящ да оставите зад гърба си онова, което вече е изчерпано, това могат да бъдат идеи за вашето развитие, могат да бъдат определени хора или дори договори  и т.н.. Същевременно, ако сте поели във вярна посока в миналото, то днес задължително ще получите сигнали, които ще ви подкрепят и ще ви подтикват да продължите в тази посока.  Може да получите своеобразна награда, удовлетворение- морално или материално.  Денят е подходящ за укрепване на отношения, лични или делови.  Ако това не винаги е възможно, поне разбирате- на кого и в каква степен може да разчитате… Но със сигурност- няма да ви липсва внимание и компания…

Телец, Дева, Козирог–  вие все още сте в период, през който можете и трябва да утвърдите авторитета си в колектив, да получите вид одобрение, което ще се превръща в мост към вашите успехи и в бъдеще. Днес може да получите такава подкрепа, вашето влияние може да бъде разширено или като минимум- ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Бъдете социално по-активни, преговаряйте за интересите си, за да не пропуснете шанс, за да утвърдите успех, след това ще попаднете в различна ситуация, така че част от възможностите, които съществуват сега, утре вероятно вече няма да са на пътя ви. Но пък ще възникнат нови… Пазете се от недоразумения по чисто финансови въпроси с любими или важни за вас личности… Все пак не е изключен конфликт на интереси, в който трябва по-твърдо да защитавате  себе си..   Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и полезна инвестиция.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес може да ви се налага да проявявате повишена инициативност, за да защитите интересите си- чисто финансови, но не само. Добрата новина е, че вие действително може да влияете на тенденциите и над средното ниво, затова може да ви помогне- собствената ви инициативност, ораторски способности и убедителност, а също и подкрепа, до която можете да се доберете. Все пак не е изключено да имате усещането, че някой действа против вас, налага се да правите компромис  или да платите своеобразна цена, за да постигнете желаното.  Вероятно ще бъде точно така, а вие ще прецените дали това си заслужава, изчерпват се едни перспективи, които пак така могат да се отразят на онова, което имате- общо, ако това не ви удовлетворява като резултат,  тогава много скоро ще прелистите нова страница, ще промените стратегията си и т.н.

Риби, Рак, Скорпион–  денят не протича по предварителен график, възможно е от ваша страна да се изисква повишена адаптивност, например да  балансирате между онова, което искате да вършите и друго, което се налага като текущ ангажимент.  Звездите ви показват по различни начини и поводи- до колко ваши инициативи от миналото, Вектор на развитие, който сте задали- може да доведе до удовлетворение, по-добри бъдещи перспективи на развитие.  Получаването на вид подкрепа- морална или материална, ще бъде ясно доказателство за това. Ако се налага обаче, да направите завой на вашето развитие или поне да промените стратегията си, за да материализирате желанията си, това пак така ще бъде доста видно днес с развръзки, новини, дори предчувствия… Пазете се от недоразумения, които могат да ескалират между вас и близкото ви обкръжение, разяснителни разговори сега, едва ли ще доведат до нещо конструктивно, но могат да ви замислят за силни и слаби звена във вашите връзки, така че да усилите позитивите и да отстраните евентуални слабости.