Дневен хороскоп за 20 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
110
Добави коментар

7 лунен ден, Луна в Близнаци

Ключово астрологично събитие днес е преминаването на Слънцето през точката на Пролетното равноденствие, което ще бележи началото на пролетта, а с нея- нашите сили, живителна енергия,  постепенно ще започнат да растат, а с тях и нашата собствена инициативност…

Въпреки всичко този преход днес ще направи настроението ни променливо или по-неустойчиво…Все още сме под въздействие на ярки страхове, мечти, а същевременно усещаме, че сме на път да стартираме ново начало и сме в очакване. Мнозина могат да имат предчувствия и е хубаво да не ги пренебрегват.

Денят е позитивен като послание и ни дава широки възможности във взаимоотношенията. Веднъж на около месец Луната преминава през Северен възел и сега това е чудесно време да зададем едно ново начало в нашите връзки, лични или делови, част от случващото се ще ескалира от само-себе си, а друго ние можем да провокираме като тенденция, обединяващо правило е, че провеждаме разговори, преговори, чуваме новини, предложения, които имат широко, важно отражение за бъдещото ни развитие, съответни отношения или относно мястото ни в колектив. В повечето случаи ще се радваме на повече разбиране, добронамереност и ако желаем да обединим усилия с някой, да оздравим контакти, да споделим и да срещнем подкрепа или да получим вид информация- денят е оптимално благоприятен за това.

Дори и да има някакви препятствия по пътя ни, те се преодоляват по-леко при Луна в Близнаци, поради бързина и съобразителност на реакциите ни ,защото се издигаме някак над нещата и преминаваме над тях, защото се все има кой да ни разбере и помогне при нужда и т.н.

Повечето от нас предпочитат в такова време да са навън, а не да се занимават с рутина и така е правилно, защото социалната активност сега е способна да отключи внезапен шанс…

Оракул: Духовно ниво, път и предопределеност

Тъмната страна на числата

Влиянието на рождения ден върху пътя на реализация

Овен, Лъв, Стрелец– можете да обновите, оздравите важни за вас връзки или пък да създадете нови, които може да се окажат неслучайни в последствие. Чудесен ден да прекарате приятно с любими хора, да прекарате деня навън или пък да проведете разяснителни разговори…Може да чуете новини или предложения, които да ви заредят положително емоционално. Повечето от  вас ще придобият усещане за нещо хубаво, което предстои.

Телец, Дева, Козирог– денят е динамичен, натоварен с ангажименти, но в повечето случаи приятни или такива, които реализирате с голяма лекота, все едно ви върви по вода…Възползвайте се по оптимален начин от тази подкрепа на звездите и може да спечелите нещо- морално удовлетворение, подарък, подкрепа, шанс да подействате позитивно на онова, което имате-общо, ако и преговаряте за интересите си. Може да получите подсказки- от каква посока да очаквате вид благоденствие в един по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е напълно позитивен за вас, често ще се оказвате в център от внимание, думите ви имат подчертана чуваемост, с по-голяма лекота постигате желанията и целите си и все ще се намери някой, нещо, което да порадва сърцето ви. Все пак е препоръчително днес да бъдете по-инициативни, за да реализирате по-голяма част от вашите намерения, иначе- денят ще е спокоен или приятен. Настъпват преобразувания в отношенията ви, те също трябва да са позитивни и такива ще бъдат, ако кореспондират с бъдещото ви развитие. На този етап се усещат само първи ветрове на промени.

Риби, Рак, Скорпион– денят ви дава възможност да подействате позитивно на най-близката си среда на съществуване, да хармонизирате отношенията си в дома и семейството. Също- имате шанс да извършите вид преобразувания, които ще ви освободят от някой тежести, ще ви помогнат да спечелите нещо важно за вас или пък да превъртите евентуални предизвикателства в полза. Пред вас могат да се разкрият алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите и те ще ви донесат вид облагодетелстване, ще повлияят на материалното ви състояние. Засега усещате първи сигнали в тази посока…