Дневен хороскоп за 21 март 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
159
Добави коментар

08 лунен ден, Луна в Близнаци, Рак

Луната ще е в Близнаци то 16 ч. бг време и ще продължи да усилва дебати, а днес те могат да бъдат насочени към разясняване на отношения или пък чисто финансови приориети, нещо ценно за нас-общо.

На този фон Венера ще смени своя знак и ще премине в Овен, така че може да изкара на повърхността чувства, които са били прикривани до този момент.

В друг случай- самите ние си изясняваме спорни за нас ситуации, преживявания и те ще добият нова стойност. Не е изключено онова, което ни се е струвало важно и значимо до вчера днес на ни се стори различно и да изгуби своя смисъл.

Луната също ще промени своето положение, а това допълнително ще направи деня по-неустойчив променлив, вероятно постоянно ще се променят предварителните ни планове, а това в късния следобед и вечерта може да доведе до повишена раздразнителност или недоразумения в най-близката ни среда, дом и семейство, но не само.

Можем да избегнем известно напрежение, ако проявяваме повече загриженост и разбиране към отсрещната страна, а хубавата храна и вид емпатия докато Луната е в Рак- винаги играе подчертано позитивна роля…

Нумерология- какво трябва да научиш в този живот

Оракул- И Дзин оракул на бъдещето

Нумерологично влияние на рождения час

Овен, Лъв, Стрелец– до 16 ч. бг време вие може да сте поставени в ситуации, в които разяснявате чувства, а може и да обсъждате чисто материални въпроси, в този процес не е изключено на повърхността да изкочат обстоятелства, които са оставали незабелязани или недоизказани до този момент, но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате. Навлизате в период, през който по-смело ще защитавате интересите си, ще привличате внимание, ще се борите за онова, което желаете над обичайното.

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график и постоянно може да ескалират ангажименти, които са не планирани, но пък те ще ви дадат шанс да наваксате с евентуално нещо пропуснато в миналото. В друг случай- правите стъпки, които трябва да защитят интересите ви или се налага да проведете разяснителни разговори или се въвличате в дебати, а понякога и в по-остри спорове. Намирате се в период, през който можете да очертаете по-далечни перспективи на развитие или да надникнете в бъдещето и да видите какви промени предстоят. Както знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, мнозина ще набележат и варианти или ще направят съответен избор и нека той да кореспондира с визия за по-далечно развитие.

Водолей, Везни, Близнаци– до 16 ч. бг време и докато Луната е в Близнаци, вие по-лесно влияете на хора и събития. Въпреки всичко може да имате усещането, че от вас се изисква повишена адаптивност, за да не изпаднете в своеобразен конфликт на интереси. Денят е показателен до колко гледате в една посока с важни за вас хора, партньори и т.н., ако в отношенията ви всичко е наред, значи можете да очаквате същото и в бъдеще. Иначе- много скоро ще промените подхода си, ще си служите с думите като с оръжие и вероятността да побеждавате е повече от голяма. На този етап е подходящо да избягвате недоразумения по-чисто финансови въпроси и като не губите поглед от по-далечни перспективи на развитие.

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква повишена адаптивност или ви показва, че трябва да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни в начинанията си и това послание ще е съпътствано с нарастваща амбиция, вземане на важни решения, вид прозрения…Посоката е позитивна, ще даде шанс на мнозина да направят крачка напред и нагоре, която ще ви стабилизира финансово или ще ви помогне да наваксате с евентуални пропуски. На този етап набелязвате само посоката и нека в този процес да отстраните слабости, там, където ги има…Ако има такива, те ще напомнят за себе си, но може да се проявят и възможности, които са алтернатива и т.н.